Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele tale sunt în siguranță cu noi! Nu vând și nu transfer nimănui datele cititorilor blogului!

Dacă lași comentarii pe semblog.ro, poți opta pentru salvarea în cookieuri a numelui (care poate fi unul fals), a adresei de e-mail și siteului tău web. Acestea sunt pentru a facilita navigarea, fiindcă nu va mai fi necesar să le mai completezi pe viitor, dacă vei dori să lași un nou comentariu. Aceste cookieuri vor fi valabile un an.

Atunci când cititorii lasă comentarii pe semblog.ro, aceștia completează în mod voluntar formularul pentru comentarii. În formularul pentru comentarii sunt păstrate adresa IP a cititorului, un nume (care poate diferi de numele real) și adresa de e-mail.

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată.

Ce este adresa IP (Internet Protocol)?

IP-ul este un cod format din aproximativ 11 cifre alocat abonaților de către furnizorul de servicii de internet. În general, adresa IP conţine informaţii despre numele furnizorului de internet, ţara și orașul din care utilizatorii se conectează la internet. Există două tipuri de IP-uri: statice și dinamice. Acestea din urmă se schimbă de fiecare dată când utilizatorul se conectează la internet.

Te asigur că adresa IP care rămâne pe acest site, atunci când lași un comentariu, nu oferă informații despre adresa ta de acasă sau de la serviciu.

În cazul în care dorești mai multe informații cu privire la protecția datelor pe care site-ul www.semblog.ro.ro le stochează în baza comentariilor cititorilor sau dorești să șterg un comentariu pe care l-ai lăsat și, implicit, datele enumerate mai sus, poți să-mi scrii la adresa de email: semblog.ro@gmail.com.