Fifa 11 CD Key

Stiu ca este putin cam tarziu sa postez Fifa 11 CD Key, insa fac asta deoarece aceasta este versiunea mea preferata de Fifa si as vrea cu aceasta ocazie sa scriu si cateva cuvinte despre acest joc.

Dar mai intai sa va dau ce v-am promis inca din titlu:Fifa 11 CD Key

KR9R-KNDV-YGSX-GNAL-NR7A

Instalare

Gasiti pachetul complet cu crack inclus pe Filelist sau daca nu aveti cont de Filelist, ori poate nu aveti prea mult upload, fiindca nu este un pachet free, puteti sa-l descarcati de pe ThePirateBay 100% free.

Dupa ce ati descarcat continutul pachetului, il extrageri si veti avea nevoie de Daemon Tools, pe care de asemenea il puteti descarca de pe Filelist, ThePirateBay sau de pe google. In caz ca nu stiti cum sa instalati cu Daemon Tools, puteti cauta un tutorial romanesc pe Youtube.

Mai departe veti avea nevoie de CD Key-ul pe care vi l-am pus la dispozitie mai sus, pentru instalare, iar dupa ce instalati jocul, va trebui sa descarcati Patch 1.01 si sa-l instalati.

Dupa ce ati instalat Patch 1.01 pe care-l luati de pe siteul ce vi l-am pus la dispozitie dand click pe Patch , va trebui adaugati crack-ul. Gasiti instructiunile in fisierul “read me” din joc.

Acestia sunt pasii de instalare. Daca le respectati ordinea, nu are de ce sa nu functioneze,

De ce imi place Fifa 11?

Am ramas fan Fifa 11 deoarece este ultimul joc din seria Fifa unde poti face mai usor deposedarile, doar tinand apasat butonul de deposedare, spre deosebire de celelalte versiuni unde trebuie intai sa te apropii manual de adversar, apoi sa actionezi prin deposedare.

A fost o perioada cand jucam 8-10 ore Fifa 11 in fiecare zi, terminand campionate, cumparand toti jucatorii buni, adunandu-i pe toti in echipa, imi placea chiar sa iau echipe foarte slabe cu care sa castig dupa cateva sezoane absolut tot ce se putea castiga.

La un moment dat, imi instalasem un patch cu liga 1 pe care il puteti cauta si voi pe Google si incepusem sa joc cu o echipa din liga a 4 a, unde jucatorii sunt foarte slabi, obosesc foarte repede, iar banii sunt foarte putini. Dar e o adevarata provocare.

Sper ca v-am facut si voua chef de joaca, asa ca distractie placuta la Fifa 11.

Articol care te-ar putea interesa: Instalarea Windowsului (cel mai bun Windows + activare)

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.