Cum scapi de negi – rapid – fara doctori – fara durere

Salut! De-a lungul vietii mele am avut parte de doi negi. Cum scapi de negi
Unul imi iesise pe mana, pe dosul palmei, deasupra degetului mare, iar cel de-al doilea pe degetul mare al piciorului, chiar pe partea cu care paseam.

Cel dintai neg la inceput a fost mic si l-am rupt de cateva ori pana devenise de marimea unui bob de mazare. Iar apoi m-am intrebat:

Cum scapi de negi ? ziua 1

Mi-am amintit ca atunci cand eram mic, mama folosea o solutie cumparata din farmacie, care se numea Clavusin. Aceasta este o solutie pe care o poti aplica pe suprafata de piele nedorita si-ti va arde acea zona fara durere, atata timp cat nu o lasi sa actioneze si pe suprafetele de piele neafectate.

Mi-am cumparat o astfel de solutie din farmacie si am inceput s-o folosesc, aplicand-o pe suprafata negului.

Puneam un strat, o lasam sa actioneze, sa arda si sa inmoaie suprafata, dupa care o radeam usor folosind o lama de forfecuta, apoi mai aplicam un strat si tot asa, pana ajungeam la acelasi nivel cu pielea.

Cum scapi de negi ? ziua 2

A doua zi aplicam din nou Clavusin in zona unde a existat negul, ca sa ajung sa-i ard radacinile, ca acesta sa nu mai creasca. Acea zona este putin mai moale, asa ca nu mai aveam nevoie de un obiect metalic ca sa scobesc ceea ce ardeam. Foloseam o scobitoare nu foarte ascutita. Puneam solutie, scobeam, puneam din nou si scobeam, pana ce simteam ca acea solutie incepe sa ma deranjeze, ceea ce insemna ca incepea sa ajunga la intr-o zona in care deja nu mai exista neg. Senzatia era ca aceea cand spalati mai mult cu solutii de genul Cif sau Triumf si nu folositi manusi. Atunci am considerat ca nu mai trebuie sa aplic solutie si sa las acea zona in pace, eventual sa pun un plasture pentru a nu intra mizerie acolo.

Riscuri?

Automat daca ai intreba un doctor nu ti-ar recomanda si ti-ar exemplifica anumite riscuri, insa din cele doua experiente ale mele, nu am avut parte de nici o intamplare nefericita sau de vreo durere in timpul tratamentului sau adversa.

Cum scapi de negi ?

Solutia se numeste Clavusin si o gasiti in orice farmacie. Pretul acesteia este in jur de 10 lei si aveti suficienta sa ucideti vreo 10 negi 😀

Autor: Cristian

 

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *