Îmbunătățire a valorii de piață a unei case

Fie că este o casă construită pe structura metalica, fie că este construită din alte materiale, dacă vrei să crești valoarea casei pentru a fi revândută ar trebui să iei câteva măsuri.

Mai jos vom prezenta mai multe lucruri pe care le puteți întreprinde pentru a crește valoarea casei atunci când hotărâți să dați anunț pentru a vinde casa.

Reamenajarea casei, deși solicită câteva cheltuieli, reprezintă o investiție deoarece orice modificare adusă casei poate influența decizia afectivă pe care o ia cumpărătorul în momentul în care vizionează casa; un alt argument se referă la faptul că un cumpărător ar putea considera că se poate muta imediat în casă, fără să mai investească timp și bani în renovarea casei achiziționată, așa că își permite să mărească bugetul pentru achiziționarea acesteia.

Investiția într-o bucătărie frumoasă și utilată, cu un blat de marmură, poate să aibă impact asupra prețului și prezentării casei în fața clientului.

Recomandarea este ca îmbunătțirile pe care le aduceți casei să fie realizate treptat pentru a nu pune presiune pe buzunarul dumneavoastră, ci să existe o investiție în timp, în modernizarea camerelor casei, a bucătărieri sau a dormitorului.

Alte elemente care ar putea avea impact în evaluarea unei case ar fi detaliile de genul robinetelor, al corpurilor de iluminat, elemente care influențează percepția asupra detaliilor și finisajelor casei.

De asemenea, faptul că este curățenie în casă are influneță deoarece o casă murdară nu a influneța pozitiv niciodată un cumpărător, dar dacă nu sunteți  persoană atentă la detalii, atunci este indicat să angajați o persoană sau o firmă de curățenie pentru a se ocupa de aceste detalii; îngrijirea grădinii, adăugarea unor flori și vopsirea gardului poate crește prețun pe care îl veți obține pe casă, chiar dacă investița este de doar câteva sute de lei în vopsea și câteva tufe de trandafiri.

Nu doar amenjările interioare au imparct, dar mai ales cele exterioare, dar și aleea principală și garajul casei; până la urmă primul contact cu casa este reprezentat de amenajarea exterioară și de aleea prin care pătrunde potențialul cumpărător în curte.

O altă investiție importantă ar fi în stradă, anume aruncarea gunoiului de pe stradă și amenajarea peluzei tale și o colaborare cu vecinii pentru ca și aceștia să îngrijească mai bine peluzele, ar putea fi o investiție bună.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *