Îmbrăcăminte potrivită pentru Sneakers

O pereche de încălțăminte sport de calitate, așa cum sunt Sneakers KARL LAGERFELD, se poate asorta cu mai multe tipuri de îmbrăcăminte și de aceea mai jos vă prezentăm sugestii pentru combinații în tendințe. Acest articol vestimentar este un must have în garderoba Dvs. iar dacă v-ați plictisit de combinația permanentă pe care o realizați, este momentul să îndrăzniți să faceți mai multe combinații.

Vă sugerăm să încercați sneakers cu rochie pentru o notă feminină și pentru a vă păstra în continuare confortul; această rochie poate fi maxi, midi sau mini iar pantofii pot fi cu nuanțe vesele sau simplii, așa cum ar fi unii albi combinați cu tonuri de maro sau verde.

Pantalonii scurți cu pantofii sport reprezintă un stil mixt; se pot asorta cu pantaloni scurți de motocicliști și cu tricou și curea pentru un look sportiv iar dacă adăugați un sacou supradimensionat și să adăugați și o poșetă mini, atunci puteți avea un aspect elegant pentru întâlnirea cu prietenii.

În același stil puteți utiliza o fusta scurtă pentru o ținută confortabilă la întâlnirea cu un prieten pentru o plimbare mai lungă sau chiar o fusta din blugi și să adăugați un pulover sau oo bluză; s-ar potrivi niște accesorii pentru păr sau chiar o bentiță pe cap pentru ca aspectul să fie perfect.

Combinația de blugi rupți cu adidași este casual și completă, interesantă, iar adăugarea unor pulovere sau tricouri cu imprimeuri grafice și jachete din piele sau sacou pot conduce la un look cool; dacă se mai accesorizează și cu o pereche de ochelari sau poșetă atunci ținuta este impecabilă.

Pantalonii lungi cu pantofii sport sunt foarte potriviți, mai ales dacă pantalonii sunt largi cu caractere adăugate la desen, culori luminoase, material ușor; această combinație are impact pozitiv chiar dacă silueta este supradimensionată și doriți să acoperiți anumite imperfecțiuni. Se pot adăuga o poșetă de mână și cercei pentru completarea stilului.

Dintre toate aceste variante, trebuie să existe una inedită pe care nu ai abordat-o niciodată și care te-ar prinde foarte bine și te-ar face să te simți confortabil.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *