Idei de cadouri

Atunci când trebuie să cumperi un cadou prietenei tale sau mamei, decizia este foarte greu de luat așa că am rezumat cateva idei, în speranța că vei fi inspirat/ă.

Prima idee se referă la îngrijirea pielii, un set care să conțină gel de duș, cremă de corp, săpun lichid și cremă pentru mâini sau un set pentru îngrijirea tenului, format din demachint, cremă de față, scrub, mască pentru față și cremă specială pentru ochi. Un astfel de set are și un preț bun și este util oricărei persoane; important este să fie cel puțin un brand mediu.

O altă idee ar fi achiziționarea unei carcase pentru telefon; acesea sunt personalizate pe stilul fiecărei persoane. Fie că achiziționați o carcasă mai sobră dar de bună calitate, originală, ceva profesionist, fie că achiziționați o carcasă amuzantă, tinerească, oricând un asemenea cadou va fi o plăcere, mai ales că se va potrivi sigur pentru că este ușor să aflați care este modelul exact de telefon pe care îl deține destinatarul.

O altă idee extrem de convenabilă este o paletă de machiaj; acestea sunt de două tipuri, fie axate pe machiaj, cu o gamă largă de culori, mai ales dacă știți că persoana respectivă experimentează machiajul pentru ochi, fie încercați o paletă de rujuri cu mai multe nuanțe; este posibil ca un asemenea cadou chiar să motiveze persoana respectivă să le utilizeze

O variantă de nerefuzat pentru o femeie este achiziționarea unei bijuterii, putând alege între cercei, inel, brățară; iată, de pildă, un lănțișor cu numele persoanei căreia i-l dăruiești, așa cum Carrie din „Sex and the City” purta la gât, sau lănțișorul cu pandantiv din argint Maria.

Parfumul este un alt cadou de care oricine se va bucura, doar că este important să nimerești mirosul care se potrivește și îi place persoanei respective; dacă nu îi plac parfumurile dulci, atunci un astfel de parfum ar fi un eșec. Cel mai simplu este să fiți atent la ce a mai folosit, la brand-ul și modelul achiziționate în trecut, și atunci nu veți da greș.

Sper ca măcar una dintre aceste idei să vă atragă atenția și chiar să se concretizeze.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *