Aerul condiționat LG

Lg are tradiție în producerea unei game largi de aparate de aer condiționat de toate tipurile, atât pentru sectorul rezidențial cât și pentru cel comercial, așa cum este Duct LG MB09AHL 9000 BTU.

Avantajul la aparatele de aer condiționat de la LG este faptul că oferă o garanție extinsă pe 5 ani, iar pentru Copresorul Inverter de 10 ani. Această garanție se acordă doar dacă instalarea este realizată de un service autorizat de către LG iar factura originală a dealerului trebuie să fie furnizată către cel care instalează și care este autorizat. În situația în care aerul condiționat este instalat de o persoană neautorizată atunci garanția extinsă se anulează; daunele cauzate de o folosire inadecvată sau o alimentare incorectă ori o folosire necorespunzătoare a aparatului poate să atragă, după sine, anularea garanției.

Fiind o companie care produce sisteme performante de aer condiționat, aceasta a câștigat premiul pentru consumul energetic cel mai eficient în anul 2019, premiu obținut din partea Ministerului Energiei al Indiei.

Există patru niveluri de răcire ale aparatului de aer condiționat, o noutate pe care o aduce LG-ul; această funcție presupune ca utilizatorul să poată regla funcția de răcire convertibilă 4 în 1 de la capacitatea de 100%, care este una completă, la capacitățile de 80%, 60% și 40% din capacitatea sistemului de aer condiționat. Astfel, se acționează tasta 4 în 1 de la telecomandă ceea ce prima dată va utiliza capacitatea completă de 100% si apoi dacă se mai apasă o dată se folosește 80% și apoi 60%, apoi 40%, și toate acestea pentru un consum optim de energie, corelat cu un confort termic adecvat nevoilor utilizatorului și mărimii camerei în care aparatul de aer condiționat funcționează.

Atunci când luați decizia achiziționării unui aparat de aer condiționat trebuie să optați pentru un anumit brand în funcție de mai multe criterii, unui dintre ele fiind legat și de consumul acestuia, deoarece, de multe ori aparatul poate consuma foarte mult iar nevoile noastre să fie mai mici, încăperea în care el va funcționa este posibil să fie mai mică și să nu avem nevoie de un aparat foarte puternic, cu prea mulți BTU și, de asemenea, designul unora dintre ele, așa cum este LG-ul, este foarte atrăgător, dându-vă senzația, atunci când achiziționați aparatul, că ați cumpărat tehnologie, ceea ce se și întâmplă atunci când vă orientați către LG.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *