Ce sa faci in carantina?

carantina hartie igienica

În timp ce pentru unii dintre noi, mai introvertiți, să stăm în casă nu este un lucru rău, pentru categoria celor extrovertiți poate fi o povară.  Așa că astăzi vorbim despre ce să faci în carantina ca să ai activitate.

Știi cum te plângeai că nu mai ai timp pentru nimic? Ei bine, Coronavirus pare că s-a ocupat de acest aspect și acum ai tot timpul din lume să faci toate acele lucruri pe care le aveai în plan, dar nu găseai timp pentru ele.

  1. Urmărește filme sau termină serialele pe care deja le-ai început

Atunci când urmăresc un film bun, reușesc să mă eliberez de tot acest stres care ne înconjoară și să mă conectez la acțiunea filmului.

Uite câteva filme bune pe care eu le-am văzut în ultima perioadă:

  • My Spy cu David Batista
  • Sonic the hedgehog
  • Celula 7
  • Bad boys for life
  • Gone girl
          2. Ce sa faci în carantina?   Citește!

La fel ca în cazul filmelor, o carte bună te face să uiți de carantină. Orice gen ai prefera, sunt convinsă că vei găsi câteva cărți care îți vor plăcea.

„Să știi că ai ceva bun de citit înainte de a merge la somn se numără printre cele mai plăcute senzații” – Vladimir Nabokov 

Cititul are multe avantaje cum ar fi: înveți continuu lucruri noi, începi să vezi acțiunea din mai multe perspective, îți dezvolți limbajul și cultura generală;

Câteva cărți pe care eu le-am citit și le recomand:

            3. Cursuri online în carantina

Nu este niciodată prea târziu să începi să înveți din nou. Există atâtea platforme unde sunt oferite cursuri gratis, încât e greu să nu găsești un curs care să te atragă. De exemplu, eu am început cursurile de marketing oferite de Google.carantina gateste

               4. Încearcă rețete noi!

Dacă îți place mâncarea făcută în casă, acum este momentul să înveți să o gătești. Știi toate acele rețete salvate pe care nu le-ai făcut niciodată? Cu toții le avem. 😀 Ce-ar fi să încerci una dintre ele?

                  5.  Curățenie generală!

Ce-ar fi să scoți hainele din dulap și să faci o triere? Sigur ai o groază de haine pe care nu le mai porți. Donează-le cuiva care se va bucura mai mult de ele decât o faci tu.

Mută mobila, acum ai timp să redecorezi.

Păstrează doar obiectele utile. Eu încerc să adopt pe cât posibil stilul minimalist. Cu cât ai mai puține lucruri, cu atât faci ordine mai repede.

Tu ce faci în carantină?

Articole recomandate:

Alimente sănătoase pe care să le consumi
10 lucruri pe care să le faci la începutul lunii
Dezordine: cum scăpăm de ea
10 sfaturi pentru a fi mai productiv 
Ce este periajul uscat?

Comments

comments

loading...

2 Comments on “Ce sa faci in carantina?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *