Transfer Go – transfera bani oriunde, rapid si aproape GRATIS

TransferGo iti usureaza viata, dar nu si buzunarul. Transfera bani rapid si ieftin sau chiar gratis! Poate esti in situatia in care lucrezi in strainatate si doresti sa iti transfereri banii in conturile din tara. Poate ai nevoie sa transferi bani cuiva si esti tentat sa apelezi la serviciile Moneygram sau Western Union. Uita de ele! Sunt foarte scumpe si incomode!

Cum folosim aplicatia TransferGo?

Este simplu! Intra in Magazin Play sau pe App Store, descarca si instaleaza aplicatia.

Inregistreaza-te cu date reale. Acest lucru este important deoarece va trebui sa iti validezi contul cu o poza de pe buletin.
Introdu codul de referal: SN3O2T (O este litera). Cu acest cod, dupa ce efectuezi prima tranzactie, vom primi amandoi cate 15 lire pe care le poti retrage imediat pe orice card de credit. Chiar daca nu ai un card in lire, acestea vor fi convertite.

Odata inregistrat, poti transfera bani. Fie ca transferi cuiva, fie ca iti transferi tie de pe un card pe altul,

Marile avantaje TransferGo.

Principalul mare avantaj al acestui serviciu, este ca transferul pe care-l faci, poate fi gratis, daca transferi catre Romania, sau te costa echivalentul a 5 lei, daca transferi in oricare alta tara.

Un alt mare avantaj, este acela ca schimbul valutar intre monede este mai bun decat la orice banca sau orice casa de schimb valutar pe care ai cauta-o.
Va dau si un pont. Eu imi transfer ocazional lire in contul de lei din Romania. Cu cat transferul este mai mare, cu atat TransferGo va ofera o conversie mai buna a banilor. In cazul meu, cea mai buna conversie este daca transfer o suma minima de 1001 lire.

Odata ce v-ati instalat aplicatia, puteti sa va convingeti prietenii, colegii de lucru sa-i recrutati ca referali, iar pentru fiecare referal, atat voi cat si referalul primiti cate 15 lire.
Aveti toate avantajele sa folostiti aceasta aplicatie!

Articole similare:

Suplimenteaza-ti veniturile din pasiune – bani din internet

30 idei cum sa economisesti bani

 

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *