Whiskey Fragrance – parfumul care impresioneaza

In ziua de azi am ajuns sa ne dam cu parfum si daca mergem pana jos sa ducem gunoiul. Cand vine vorba sa alegem un parfum, daca suntem mai pretentiosi, dar ne uitam si la pret, este greu sa gasim ceva sa ne satisfaca pe deplin. Eu am descoperit un super parfum! Si-am sa va povestesc si cateva intamplari cu acesta.

Acest super parfum nu costa o avere, este undeva intre 30-60 lei, depinde de unde-l achizitionati. Mie mi-a placum cum miroase si m-am decis sa il iau. Iata 3 impresii a celor din jur simtindu-mi parfumul.

3 intamplari reale:

  1. Eram spre finalul programului de lucru si un coleg ma intreaba daca am parfum la mine fiindca de fiecare data cand trecea pe langa mine, miroseam destul de tare a parfum. Ideea era ca eu ma parfumasem in urma cu 10 ore pana sa plec de acasa. Parfumul persista si-l simteam si pe hamorace pe care le purtasem cu ceva timp in urma.
  2. S-a oprit un sef de-al meu langa mine si mi-a zis ca ma dau cu 1 million. Era foarte sigur pe el fiindca el cunostea acel parfum. Ulterior am mirosit si eu acel parfum si intr-adevar era asemanator.
  3. Eram la metrou impreuna cu un prieten si era destul de aglomerat la Unirii. Urcand in metrou, intamplarea face sa ma indepartez de acel prieten si fiind foarte mare inghesuiala am ramas pe loc separati. In spatele meu simt continuu cum se lipeau doi sani de mine. Trag cu ochiul, era o domnisoara undeva pe la varsta de 22-25 ani care avea destul loc, dar na, probabil ii place sa stea mai inghesuita. Cand cobor din metrou, prietenul meu imi spune urmatoarele cuvinte: ”Ba, sa vezi ce te mirosea una care statea in spatele tau.”

Intamplarile sunt 100% reale, pe mine m-a impresionat acest parfum, as dori sa stiu daca voi l-ati incercat si ce parere aveti! 

Poate te-ar interesa: 10 sfaturi cum sa te lasi de fumat

Comments

comments

loading...

2 Comments on “Whiskey Fragrance – parfumul care impresioneaza”

  1. Cel mai bun parfum “de buget” pe care l-am avut. L-am cumparat in urma cu 8 ani si pot spune ca mirosul inca persista destul de mult cand il folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *