Instalare Windows (cel mai bun Windows + activare)

Cand vine vorba de instalare windows, cu totii ne intrebam care este cea mai buna alegere pentru calculatorul sau laptopul nostru.

Versiunile pe care le gasim pe torrenti sau pe tot felul de siteuri pot fi virusate din start sau modificate incat sa nu ne ofere siguranta sau chiar lente din pricina modificarilor facute. Asa ca cea mai buna varianta de windows o gasiti chiar pe siteul oficial Microsoft.

Instalare windows.

Pur si simplu intrati, gasiti versiunea pe care-o doriti, descarcati instrumentul Media Creation Tool care va ajuta mai departe sa descarcati windowsul in formatul dorit, il incarcati pe stick sau cd si va apucati de treaba. Programul Media Creation Tool va poate chiar sa faceti update windowsului actual.

Cat dureaza instalare windows? Aceasta difera de la PC la PC in functie de performantele acestuia. Daca aveti un PC cu performante mai slabute, orientati-va catre o versiune de windows ceva mai veche. O versiune mai noua va poate face calculatorul sa fie mai lent.

Activarea windowsul.

Cand vine vorba de activarea windowsului, aveti la dispozitie doua posibilitati. Fie cumparati o licenta, fie activati gratis printr-un activator pe care-l gasiti pe internet. Pe acestea le gasiti sub denumirile: “windows loader” sau “KMS tools portable”. Eu caut pe filelist sau pe thepiratebay. Respectati pasii din fisierul “read me” si totul o sa mearga.

Inainte sa instalati activatorul, dezactivati antivirusul deoarece acesta il detecteaza ca virus. Dupa activarea windowsului, puteti activa inapoi antivirusul. Stergeti programelul de activare deoarece antivirusul o sa va trimita continuu notificari cum ca a detectat un virus in acel program. Stati linistiti, acele programele nu va viruseaza calculatorul. Dupa ce v-ati facut treaba cu el si l-ati sters, daca dati o scanare de virusi, nu o sa gasiti nimic.

Nu uitati sa-mi lasati in sectiunea de comentarii daca ati folosit aceasta metoda cum vi se pare, sau ce metoda folositi voi.

Te-ar mai putea interesa: Brave Browser – browserul care-ti poate aduce bani

 

 

 

 

Comments

comments

loading...

One Comment on “Instalare Windows (cel mai bun Windows + activare)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *