Accesorii pentru plaja la Jumbo

Suntem in plin sezon estival. Soarele straluceste si ne cheama la mare, strand, piscina, oriunde-i apa si bere sau racoritoare. In cazul in care nu avem tot ce ne trebuie, la Jumbo gasim tot ce vrem. Am fost azi si am facut cateva poze. Iata ce am gasit:

Ochelari si tub pentru scufundari, o gama vasta, pentru toate varstele si toate buzunarele.

Personal, cel mai mult m-am bucurat de incaltamintea de plaja + apa, care este foarte confortabila, cu o talpa cauciucata care te ajuta sa pasesti usor peste pietre si te fereste de taieturi ce pot aparea in caz ca aveti norocul sa calcati pe diverse gunoaie ce se pot afla pe fundul apei.

N-aveti bermude? Gasiti la Jumbo!

Saltele gonflabile, colace si barci pentru toate buzunarele.

Accesorii de joaca in piscina pentru copii.

Un alt articol pe care l-am apreciat mult, a fost rogojina. Chiar am gasit foarte multe modele si mi-am achizitionat una cu pernuta gonflabila, fiindca mai obisnuiesc sa dorm pe plaja.

Lada frigorifica cu baterii inghetate este lucrul ideal care n-ar trebui sa lipseasca nici unei familii sau grup care merge la plaja. Mai ales noua, barbatilor, care preferam berea rece, iar uneori pe plaja ori nu gasim berea favorita, ori e mult prea departe (100m) ca sa mergem des sa ne facem plinul. Dar bineinteles, este un accesoriu bun si pentru doamne. Pot si ele sa-si bage un sandwich sau un cico printre berile noastre.

In incheiere, am vrut sa introduc si elementul surpriza pe care l-am gasit la Jumbo. Nu face parte din articolele de plaja, l-am gasit undeva in zona caselor de marcat si mi s-a parut foarte funny. “Arma ucis muste”, cat de serios suna. Este ideala pentru orice persoana care-si doreste sa-si inceapa o cariera de vanator. Nu ai nevoie nici de permis de port arma, presupun.

Aceasta a fost vizita mea de sezon la Jumbo. Gasiti mult mai multe articole decat am fotografiat eu. Recomandarea mea este sa mergeti fara copii acolo, fiindca nu cred ca veti scapa prea ieftin :D.

Mai multe poze si detalii aici: Articole de vara la Jumbo 2019

 

 

Comments

comments

loading...

2 Comments on “Accesorii pentru plaja la Jumbo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *