Inele de logodna din aur

Inelele de nunta din aur si inele de logodna au fost alegerea de nunta ale cuplurilor, de secole.

Cu o selecție atât de mare de inele de aur, realizate cu diferite karate de aur și culori, plus modele nelimitate, posibilitățile pentru stiluri din acest metal versatil și maleabil sunt nesfârșite. Pentru a afla ce tip de aur este materialul potrivit pentru inelul de nuntă, consultați informațiile utile de mai jos.

Aurul este cel mai popular metal pentru inelele de nunta si inelele de logodna .

Inelele de nuntă de aur nu au devenit disponibile pe scară largă decât după expulzarea aurului din mijlocul anilor 1800.

Inele de logodna și inele de nunta din aur roz

Inele de logodna din aur roz, o dată destul de rare, au crescut în popularitate recent datorită unui interes crescut în inele de nuntă în stil vintage. Nici un alt metal nu se potrivește cu strălucirea și frumusețea încântătoare a aurului roz, iar acest metal este perfect pentru inele de logodna unice și benzi de nuntă în stil vintage. Găsiți o selecție uimitoare de inele de logodnă din aur roz, plus seturi de inele de aur de nunta și benzi de nunta.

Inele de logodna de aur galben

 Deși aurul alb a fost cel mai important metal al inelului de nunta timp de multe decenii, inelele de logodna de aur galben nu au ieșit niciodată din stil. Cu un aspect clasic de calitate, aurul galben este încă un metal preferat pentru inelele de logodna.

Inele de logodnă barbatesti din aur

In timp ce metale noi precum tungsten, titan și oțel inoxidabil devin tot mai frecvente, aurul – și în special aurul alb de 14k – este încă unul dintre cele mai importante metale pentru inelele din aur pentru bărbați cu bile și, unul dintre stilurile din ce în ce mai populare de brățări de aur pentru bărbați, care se preconizează că vor fi topurile pentru acest an.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *