Daikin incalzeste cabinele de proba

Iarna, atmosfera din cabinele de proba ale magazinelor de imbracaminte este mai placuta ca vara. In timp ce vara simti ca te sufoci si numai aparatul de aer conditionat marca Daikin face aerul mai respirabil, iarna o caldura placuta, uniforma iti cuprinde trupul si la adapostul perdelelor te poti dezbraca in voie sa probezi pe rand rochiile si bluzele din teancul ales de tine.

E atat de bine ca frigul sa nu iti intre in oase si dupa ce ai mers prin ger, pana aici, sa te incalzesti in cabina de proba, incat sa iti vina sa atipesti pe scaun! Numai gandul ca mai sunt persoane care asteapta la rand te face sa te grabesti, in rest curatenia, aerul cald, hainele elegante care iti vin bine, totul iti aduce infinita bucurie.

Dar de unde vine oare caldura acesta de calitate superioara? Si ce inseamna caldura de calitate premium. Inseamna o caldura fara mirosuri dubioase, uniforma, asemenea razelor caldute ale soarelui de primavara. Nu este caldura aceea care iti provoaca transpiratie si iti face obrajii sa arda! Aerul cald se afla peste tot, nu trebuie sa iei in brate soba sa il simti sau sa stai langa resou.

Caldura aceea care vine de sus si ia sub protectia ei toate cabinele de proba si seamana cu naturala caldura solara este furnizata cu generozitate si constant intreaga zi de catre Aparatul de aer conditionat Daikin FTXB20C-RXB20C Inverter 7000 BTU.

L-am observat greu, fiindca nu ma gandeam ca aparatul de aer conditionat are functie duala in acest magazin. O alta cauza era aceea ca nici nu il auzeam functionand. Nu se auzea, dar muncea intens pentru noi, femeile cochete care ne doream haine noi, elegante si frumoase de sezon.
Am prins ideea din zbor si fiindca m-am indragostit de caldura aceea din cabina de proba am intrat pe site-ul magazinului Climatico.ro sa verific si urmatoarele aspecte:

-preturile aparatelor de aer conditionat. Am descoperit cu bucurie ca nu sunt mai mari de 2000 de lei, la cele mai multe.

-daca sunt mari consumatoare de energie electrica. Apartinand clasei energetice A+ au un consum redus de electricitate, ajutandu-ne sa avem incalzire constanta si sanatoasa a locuintei, la cele mai mici preturi.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *