Astazi si procurarea aparatului dentar si fixarea lui sunt facilitate de Alvernadental.com

Imi amintesc cum sora mea cea mica a inlocuit suzeta cu degetul si nu s-a lasat de obicei pana la 4 ani. Inainte de a adormi sugea degetul cu pofta si cu toate ca i-l pansam, puneam suc de lamaie pe el, greu a renuntat la acest tic.

Se intelege ca dintisorii ei frumosi s-au deplasat inestetic in afara, iar daca nu se intervenea cu aparat dentar ramanea si buzata si cu dintii iesind in afara.

Eram studenta pe atunci, cand sora si verisoara mea au fost duse la stomatolog sa li se indrepte dantura. Trebuie sa va spun ca nu existau si nici nu se aduceau aparatele de care au avut nevoie fetitele la cabinet, asa ca mi s-a dat adresa unui magazin special din Bucuresti de unde le-am cumparat.

A durat ceva timp, pana m-am intors cu ele si a insemnat ceva cheltuiala, dar ma bucur astazi, cand vad ca efortul a meritat, ele au dinti frumosi si sanatosi.

In prezent este mult mai usor sa se indrepte dintii celor mici cu APARAT DENTAR CLUJ Clinica Alverdental.com dispune de intreaga aparatura ca sa rezolve toate problemele pacientilor mici si mari, fara sa mai fie trimis cineva dupa aparat dentar tocmai la Bucuresti.

Stomatologul consulta atent dintii, se gandeste care este cea mai avantajoasa solutie pentru client, ii comunica la ce concluzie a ajuns si aparatul dentar, lucrarea fixa sau fatetele vin la cabinet. Toate sunt lucrate de catre cei mai buni tehnicieni dupa masuri luate de mai multe ori sa vina ca turnate.

La cabinetele clinicii de mai sus vin oameni din toata lumea, deoarece:

-lucrarile au termen mare de garantie

-indreptarea dintilor este garantata 100% fiindca este ales aparatul care se potriveste perfect nevoilor pacientului respectiv

-personalul este amabil, profesionist si comunica pacientului adevarul cu privire la anumite incompatibilitati sau efecte secundare. Aici se respecta ca la carte etica profesionala.

Cabinetele Alvernadental.com, de la Cluj au clienti din lumea intreaga datorita lucrarilor de calitate si diversitatii serviciilor, materialelor rezistente folosite atat la aparatele dentare, cat si la lucrari fixe, la cele din urma mergandu-se pe imitarea aspectului dintelui natural, tehnologiei avansate, dar si felului responsabil in care se pun la punct programarile ca timpul clientului sa fie respectat.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *