O discoteca cu lumini moderne

 

Locuiesc intr-o mica comuna din Romania si, m-am gandit sa renovez vechea discoteca de la noi. Desi acum cativa ani, aici era o discoteca unde se strangeau fete si baieti si toata lumea se distra de minune, acum totul este in paragina. Pentru mine, aceasta discoteca are si o valoare sentimentala, deoarece aici am cunoscut-o pe sotia mea. Am vorbit cu ea si, cu banii stransi dupa cativa ani de munca in strainatate, am hotarat sa achizitionam cladirea in care se afla vechea discoteca si sa facem ceva de vis, asa cum numai in marile orase vezi.

Am angajat mesteri care au reparat peretii, grupurile sanitare, cabina DJ-ului. Am comandat scaune si mese, am aprovizionat barul si am facut un ring pentru dans ca in occident. Nu ne-am zgarcit la investitii. Nu ne doream acel tip de discoteca ca la sat, unde amenajarile lasa de dorit. Voiam ceva de lux, unde sa vina si oamenii de la oras. Cel mai mare accent l-am pus pe lumini. Si pentru asta aveam nevoie de un magazin profesionist, care sa ne ofere echipamente de ultima generatie. Asa am gasit magazinul Ledia.ro. De aici am achizitionat Banda Led speciala pentru a fi aplicata pe orice suprafata. Achizitia noastra a fost Banda Led RGB, multicolora. Aceasta este ideala pentru astfel de locatii. Are o protectie de silicon si datorita acestei calitati este rezistenta la umezeala si protejata de praf. O astfel de banda RGB, de culoare alba, am achizitionat si pentru baie pentru ca aici, fiind un mediu umed, se potrivea ca o manusa.

Preturile sunt foarte avantajoase. Aceste tipuri de banda led vin la role de 5 metri si se pot aplica cu usurinta datorita adezivului de pe partea interioara a acesteia. De asemenea, de aici se mai pot achizitiona: Banda Led Digitala, Kit Banda Led si Banda Led Monocolora. Pot fi folosite in diverse locatii gen baruri, restaurante dar si in locuinte si chiar si la piscine datorita rezistentei crescute la mediul umed.

Am facut comanda si in putin timp am avut toate rolele de banda led necesare pentru a tapita discoteca. Consumul redus de energie este un alt atuu pentru ca nu doresc totusi o factura prea incarcata la curent. Dicoteca mea arata acum ca marile cluburi din Paris. La inaugurare au venit tinerii din comuna dar si cei mai invarsta, care doreau sa vada cum s-a schimbat vechea discoteca. Toti au fost uimiti si din acel moment au devenit clienti fideli.

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *