Rochiile domnișoarelor de onoare


Millybridal Bridesmaid Dresses

Dacă în articolul trecut am vorbit despre rochia de mireasă, azi trecem în revistă rochiile domnișoarelor de onoare, prietenele care ne sunt alături pe parcursul întregii zile.

În timp ce unele mirese au pretenția ca domnișoarele de onoare să fie îmbrăcate cu aceeași rochie și aceeași culoare (ceea ce multor fete nu le convine), altele dau libertate domnișoarelor să aleagă singure ce vor purta. Tu cum ai face?

Ca sursă de inspirație am folosit același site ca în articolul despre rochiile de mireasă: Millybridal UKAm găsit o multitudine de modele, toate culorile, așa că mi-a fost greu să aleg doar câteva poze cu aceste rochii minunate.

Rochiile lungi – Long Bridesmaid Dresses – sunt alese destul de des pentru domnișoarele de onoare, cel mai adesea la nunțile care au loc toamna. Sunt elegante și arată bine pe orice siluetă, dacă sunt alese în funcție de forma corpului. Poți alege dintr-o gamă variată: rochii simple sau rochii glamour din paiete, fără umeri, sau cu bretele, rochii divers colorate.

Rochiile scurte – Short Bridesmaid Dresses – sunt mai întâlnite la nunțile care au loc în timpul sezonului călduros. Căldura insuportabilă influențează alegerile multor domnișoare de onoare. Pe MillyBridal am găsit rochițe în toate culorile, de la albastrul cerului, verdele mentă, șampanie, până la cele mai îndrăznețe: verde smarald, albastru royal sau roșu aprins. Ca model, cele mai multe pun accent pe talie, sunt fără umeri sau au o dantelă discretă ca bretele.

Personal, aș alege o culoare caldă dacă aș fi domnișoară de onoare.


Tu cum preferi rochiile domnișoarelor de onoare? Lungi sau scurte?

XOXO 😀

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *