Nu esti om de afaceri fara cantar de la Master-tech.ro!

Poti sa efectuezi tranzactii de miliarde, sa livrezi marfa in toata tara sa ai milioane de clienti, fara un cantar performant de la Master-tech.ro nu poti sa te consideri un om de afaceri profitabil!

Cantarele auto industriale sunt necesare in toate sectoarele de activitate, pentru cantarirea materiei prime, a produselor finite sau a materialelor reciclabile. Agricultorul care vinde cereale si nu are un cantar profesionist, care sa indice exact incarcatura unui camion, pierde increderea clientilor sai. Constructorul care utilizeaza la ochi balastul si betonul pierde batalia pentru suprematie in edificarea noilor cladiri. Aceeasi grija fata de cantitate trebuie sa o aiba cel care foloseste ingrasaminte chimice sau creste animale pe care trebuie sa le hraneasca, iar ulterior le vinde.

Sa masori cu aparate vechi, deteriorate, inseamna ruinarea afacerii tale, deoarece:

-clientii pacaliti nu vor reveni sa cumpere de la tine

-amenzile aplicate pentru incalcarea legii sunt mai mari si mult mai ineficiente decat achizitia unui cantar auto relocabil, pe care-l poti lasa mostenire urmasilor.

Master-tech.ro realizeaza verificari metrologice ale cantarelor si  preia comenzile pentru

aparatele de masurarea greutatii optime pentru afacerea fiecarui client. De la sute de kilograme, la zeci de tone, de la cantare relocabile pentru masini si utilaje grele, la cele pentru dubite sau la cantarele de carlig asteapta sa fie comandate si sa-si arate utilitatea in activitatea de zi cu zi a unitatii.

Cantarul auto din beton CW este cel mai robust de pe piata si in mod paradoxal si cel mai economic. Calea de rulare plina, fara suruburi, capace sau imbinari necesita aproape “zero costuri de intretinere”, spre deosebire de alte dispozitive de cantarire.

El este preferatul in urmatoarele activitati: constructii,  balastiere, cariere de piatra, exploatari miniere, statii de asfalt, statii de beton, reciclare materiale, rampe ecologice si agricultura.

Partile sale component sunt: fundatia cu rampe din beton armat si platforma de cantarire.

In functie de lungime, pe traseul platformei de cantarire sunt plasate 6-8 celule de cantarire, montate in exterior pentru a fi usor de curatat si verificat.

Alaturi de robustete si intretinere fara costuri, cantarul vine la pachet si cu aceste avantaje:

– poate fi utilizat pe trasee grele, cu drumuri neasfaltate si pline de noroi sau pietris

– pneurile nu derapeaza niciodata de pe platforma, nici cand ploua sau ingheata

– accepta greutati mari datorita propriei masivitati

– piesele metalice sunt protejate de coroziune

– dilatarile termice sunt aproape nule.

Activitatea productive neintrerupta necesita prezenta mai multor cantare care sa fie la dispozitia celor care muncesc. In hale sunt necesare mai multe cantare industriale avand capacitati variabile.

Achizitionate direct de la Master-tech.ro sunt insotite de omologare metrologica si o perioada generoasa de garantie de doi ani.

Ele pot cantari: 300, 600, 1500, 2000 sau 3000 de kilograme si toate componentele lor sunt fabricate in UE avand garantia lucrului trainic si bine facut.

Afaceristul isi poate poriecta singur cantarul industrial fiind suficienta o cerere prin care specifica dimensiunea si capacitatea dispozitivului.

In cazul cantaririi unor produse perisabile/alimentare  sau care necesita protectie impotriva microbilor, se pot comanda cantare construite integral din inox.

Oricat ar fi afacerea de mare, fara un cantar profesionist care sa o puna in valoare, ea este condamnata ireversibil la faliment.

 

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *