Prima mea comandă pe Rosegal

Ieri când m-am întors de la job, în căsuța poștală mă aștepta un aviz. Ce să fie, ce să fie? Aveam mai multe comenzi de primit, așa că eram curioasă. Nici nu am intrat in casă, ci am dat rapid fuga la poștă. Ca prin minune, nu era o coadă infernală, ca de obicei, ci am avut o singură persoană în față.

Mi-a venit rândul și am primit pachetul. Fața mi s-a luminat când am văzut că este comanda de pe Rosegal, dată în urmă cu vreo 3 săptămâni.

Am ajuns acasă și am început să probez ce se afla în interiorul coletului.

Mi-am luat o bluză clasică, dar în același timp ‘în trend’ pentru că are umerii goi. Este o bluză în nuanța albastru inchis cu dungi albe. Este ușor de purtat și se potrivește mai multor ținute. În față are câțiva năsturei negri. Deja am purtat-o cu o pereche de pantaloni negri și este foarte comodă.

                                                                                 

 

 

 

 

Azi dimineață a fost răcoare, așa că am avut ocazia să port cardinganul comandat. Este gri și îmi place că are buzunare mari. Și acesta se potrivește la multe ținute.

Pe lângă aceste două obiecte vestimentare, mi-am luat și o geantă (pe care am tot purtat-o), deși mi-am propus să nu mai cumpăr nici măcar una fiindcă nu mai am unde să le pun și nici nu le port pe toate. Este cu dungi negre și un crem deschis. A venit cu o eșarfă drăguță, animal print. Se închide cu fermoar (detaliu important pentru mine) și are și un buzunar interior, după cum se vede în cea de-a doua poză.

                                               

 

În colet trebuia să mai fie o floricică de mașină, dar se pare că aceea a fost trimisă separat, așa că mai am de așteptat după ea.

Azi am intrat din nou pe site și am văzut multe modele de sandale – flat heel sandals –, iar la unele am rămas cu gândul. Îmi plac cele maro de mai jos. Să mi le iau sau nu? Hmm…

Voi ați comandat de pe acest site?

XOXO

 

Comments

comments

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *