În căutarea rochiilor primăvaratice

Este dimineață. M-am trezit, mi-am făcut o cană de ceai din fructe de pădure, iar acum, îmbiată de aroma lui, scriu această postare.

Primul lucru pe care îl fac dimineața este să activez internetul pe telefon. Bănuiesc că faci la fel. Primesc în următoarea secundă  notificări de la jocuri, de la instagram, pinterest, mesajele de pe facebook necitite seara și e-mailuri. Azi, am primit un mesaj din partea celor de la Amandadress.com.au în care mă invitau să fac o vizită siteului. Nu am ezitat și am intrat să explorez. Nu știu de ce, dar iarna asta am fost mai friguroasă și nu am purtat nici măcar o rochie sau o fustă. Am ales întotdeauna comozii pantaloni și un pulover călduros.

Pentru că mi-e dor să port îmbrăcăminte specifică nouă, femeilor, privirile mele au căutat pe site rochii potrivite primăverii. Pe lângă rochii de mireasă la un preț foarte bun, cheap wedding dresses Australia, am descoperit și o gamă largă de rochii elegante, potrivite pentru un eveninement important.

Deși am deschis peste 10-15 taburi, cel mai mult mi-a plăcut o rochie lungă în nuanța verde deschis, cu talia bine marcată și cu plasă peste care are aplicată dantelă în partea de sus.

https://www.idress.co.nz
https://www.idress.co.nz

Cum ți se pare această rochie? Nu crezi că este potrivită pentru această primăvară?

XOXO

Comments

comments

loading...

2 Comments on “În căutarea rochiilor primăvaratice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *