Motive pentru a cumpara hainute de copii de la magazine outlet

Hainutele pentru copii sunt unele dintre cele mai frumoase articole vestimentare, dar in acelasi timp si mai scumpe decat cele pentru adulti. Avand in vedere faptul ca cei mici cresc foarte rapid, nu este rentabil sa investim sume foarte mari de bani pentru a cumpara hainute de firma. Pe de alta parte, brand-urile consacrate, care au si linii de produse pentru copii, au preturi mari, dar in acelasi timp si calitatea articolelor vestimentare este superioara. In acest caz, cea mai buna strategie este sa gasim o solutie de compromis: sa achizitionam haine de la outlet.

Conceptul de oulet nu este foarte bine cunoscut sau inteles de unii cumparatori, insa achizitionarea de produse de la astfel de magazine este in avantajul lor. Magazinele de outlet comercializeaza produse care au fost confectionate exact pentru acest gen de magazin, adica au preturi mai reduse decat cele care se comercializeaza in magazinele reprezentante, pentru ca le lipsesc anumite elemente, cum ar fi siglele cusute, insa calitatea materialelor si a produselor nu are de suferit, ci doar pretul, care este mult mai mic.

O alta categorie de produse care se comercializeaza in magazinele de tip outlet sunt cele din colectiile ce tocmai s-au schimbat in marile magazine (de obicei cand se schimba colectiile pentru noul sezon, desi acesta nu s-a incheiat din punct de vedere calendaristic). In acest caz, pentru a nu ramane cu produse pe stoc se decide comercializarea lor la preturi cu pana la 70% mai mici, numai pentru a se lichida intregul lot. Si in acest caz, hainele si incaltamintea sunt de cea mai buna calitate, iar pretul este unul foarte accesibil. De asemenea, in magazinele outlet se gasesc produse noi, apartinand unui lot anume, dar din care au mai ramas doar una sau doua bucati sau marimi, si pe care magazinele mari le trimit pentru a fi vandute cu discount.

Alegand sa achizitionati hainute pentru copii de la acest gen de magazin veti face cu adevarat economie la bani, iar copilasul dumneavoastra va fi imbracat dupa ultima moda. Un magazin outlet foarte bun, de unde puteti achizitiona hainute superbe pentru cei mici este copilas.ro!

Comments

comments

1 thought on “Motive pentru a cumpara hainute de copii de la magazine outlet

  1. Si eu obisnuiesc sa cumpar hainute pentru copii din magazine de tip outlet. Sincer, nu am fost niciodata nemultumita de calitate, iar majoritatea hainutelor au fost in trend chiar si dupa reducere. La copii lucrurile nu sunt asa complicate ca la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *