Top 5 rochii pentru 2017

Salutare tuturor!

Este încă iarnă și atât de frig… Aștept căldura și să mă întorc la purtat rochii cât mai des. Pe gerul care este acum afară întotdeauna aleg să mă îmbrac cât mai comod astfel încât să îmi fie cât mai cald. De tocuri nici nu ma ating, pentru că alunec în toate direcțiile imediat ce ies pe trotuarele Bucureștiului(cele curățate de zăpadă, bla bla bla).

Imediat ce dă căldura, apare și sezonul evenimentelor. Deja am câteva pe listă și nu trece zi în care să nu vizitez câte un site și să caut rochiile perfecte(știți voi, nu purtăm aceeași rochie de două ori la evenimente apropiate, chestii pe care bărbații nu le înțeleg :-D).

Tot scormonind pe internet, mi s-a format un top al rochiilor pe care le-aș cumpăra pentru acest an și m-am gândit să îl împărtășesc cu voi. Ca site de inspirație am folosit OKdress.uk deoarece cuprinde toate modelele pe care eu le-aș purta plus altele pe lângă care poate voua vi s-ar potrivi.

Când eram mai tânără(acum sunt bătrână la 24 de ani :-D) cred că purtam doar rochii scurte. Abia în clasa a douăsprezecea am vrut să port la balul de absolvire o rochie lungă. Totul s-a năruit când mama unei colege mi-a zis că numai cuconetele poartă rochii lungi. 😀 Atât mi-a trebuit să aud și m-am întors la rochia până deasupra genunchilor.

Pentru că nici acum nu aș zice nu unor short prom dresses(rochii scurte, mai pe românește), am ales să includ două modele în acest top.

  1. Cred că toate rochiile care sunt culoarea albastru îmi plac, așa că nu aveam cum să nu includ una în această nuanță în top. Mi se pare ușor formală și cred că este potrivită unei persoane elegante.

2. Pentru că verdele este culoarea mea preferată și pentru că este și una dintre culorile lui 2017, am inclus și o rochiță în această nuanță.

3. Mai departe, aloc 3 locuri pentru long prom dresses(rochii lungi). Din orice top cu rochii nu cred că ar trebui să lipsească cea neagră, cea care ne face să arătăm mereu bine purtând-o.

4. Pentru locul 4 am ales o rochie de zi, care scoate în evidență talia și maschează zona sânilor și a șoldurilor.

5. Locul 5 este ocupat de o rochie lungă-lungă, cu un model superb în zona bustului și pe spate.

Ce rochie vă place cel mai tare din cele 5?

Voi ce rochii ați purta? Scurte sau lungi?

XOXO

Comments

comments

loading...

7 Comments on “Top 5 rochii pentru 2017”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *