Amodabridal: rochii pentru toate gusturile

Salutare!

Mi-am făcut un cappuccino, mi-am luat laptopul în brațe și m-am apucat de verificat e-mailurile. Au trecut câteva zile în care nu am avut timp să le citesc și s-au strâns cam multicele. Printre e-mailurile primite, unul de la un site de haine, m-a făcut să îl deschid. Uitasem de existența Amodabridal.com.au. Vreau să îi dedic un articol pentru că este un magazin online complet, în care mi-am găsit mereu rochii pe placul meu.

Site-ul este simplu structurat:

  • rochii de mireasă;
  • rochii pentru nunți/petreceri/evenimente;
  • rochii formale pentru birou/ întâlniri de afaceri etc.
  • bijuterii pentru nunță;
  • accesorii pentru nunți: mărturii, paharele mirilor, lumânărele, veselă din cristal și alte minunății;

Prima dată am intrat să văd rochiile pentru petreceri. Mereu apare câte o nuntă la orizont și vreau să fiu pregătită. Nu îmi place să port aceeași rochie de două ori…  deh-fițe, cum ar zice cineva! 😀 Un alt lucru care nu îmi place este să merg la un party și cineva să fie îmbrăcat la fel ca mine. Aș leșina. 😀 Mereu am o rochie de rezervă în mașină. Nu se știe niciodată. Decât să am o seară stricată, mai bine să fiu pregătită, nu? Mai face cineva așa sau sunt singura cu pitici pe creier? 😀

Am pus ochii pe rochia din poză pentru un eveniment din următorul an, undeva la sfârșitul primăverii. Îmi place că este „vie”. Chiar nu am mai văzut vreo rochie asemănătoare. În același timp mi se pare prea colorată și nu știu dacă să o iau sau nu. Am văzut că este și o promoție activă acum pe site. Ce să fac?

Sweetheart Sparkly Beading Long Prom/Designer Dress Newcastle

Pentru că sunt nehotărâtă în privința acestei rochii, am tendința să mă îndrept și spre o rochie clasică, într-o singură culoare, care nu iese din anonimat.

Tu ce ai face în locul meu?

XOXO

 

Comments

comments

loading...

One Comment on “Amodabridal: rochii pentru toate gusturile”

  1. Wow, e superba rochia aceea!
    Pentru mine sigur as alege ceva mai conservator, dar as admira cu siguranta pe cineva imbracat in ea…
    Ce-mi plac rochiile de pe site, cu dedicatie pentru mama miresei, domnisoare de onoare, fetite, mama mirelui si tot asa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *