E-mail marketing

Orice companie are in zilele noastre macar o adresa de email. A trecut vremea in care se foloseau serviciile clasice de trimitere si primire de scrisori, iar posta electronica a inlocuit cu succes mesageria clasica. Avantajul major al postei electronice este rapiditatea cu care se transmit si primesc mesaje. Din acest motiv si-a facut aparitia si conceptul de email marketing, care a devenit rapid o metoda eficienta de a atrage noi clienti sau de a fundamenta relatia avuta cu clientii deja existenti.

 Folosind  astfel de servicii email marketing Silkweb se pot trimite practic atat mesaje de publicitate, cat si cereri de oferta sau colaborari, donatii sau se poate obtine consolidarea relatiei cu clientii, fidelizarea clientilor existenti, atragerea de noi clienti etc. Insa este foarte important cum alegeti sa folositi acest instrument. Deoarece daca nu il folositi in mod eficient, exista riscul ca mesajul dumneavoastra sa treaca neobservat sau si mai grav, sa fie considerat spam.

De aceea, este foarte important ca in cazul in care doriti sa folositi servicii email marketing pentru a va face cunoscuti sau a va creste vanzarile, sa apelati la firme specializate, care sa va ofere consultanta si cu care sa stabiliti cel mai potrivit tip de strategie pentru scopul dumneavoastra, care stiu exact cum sa conceapa astfel de mesaje (design si continut), care reusesc sa implementeze cu succes astfel de campanii si care va pot oricand genera rapoarte concrete asupra efectelor avute de campania lansata de catre dumneavoastra. Specialistii de la Silkweb au o vasta experienta anterioara, astfel ca va vor ajuta sa obtineti exact ceea ce v-ati propus, sa va atingeti target-ul, iar in cazul in care apar anumite modificari ale situatiei va ajuta sa va adaptati rapid strategia sau sa profitati la maxim de noile oportunitati ivite. Este o investitie pe cat de necesara pe atat de benefica, deoarece de acest lucru depinde felul in care va promovati imaginea. 

Cu acesta ocazie va recomand serviciile Silkweb.

Comments

comments

loading...

One Comment on “E-mail marketing”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *