Despre obiective

Iată-ne în luna noiembrie. Ieri citeam că urmează să aprindă luminițele pentru Crăciun? Serios??? În noiembrie? Vouă nu vi se pare cam devreme? Am impresia că și Crăciunul pentru unii a devenit doar o strategie de marketing, din care încearcă să scoată cât mai mulți bani. Până și în supermarketuri, când intri, te întâmpină bradul și decorațiunile. Nu îmi place asta.

În fine, azi vreau să vorbim despre obiectivele pe care le-am avut în luna precedentă.

  1. Am schimbat în sfârșit sticla display-ului. V-am povestit că era spartă și mă obișnuisem cu ea așa. Am dat peste Belvedere GSM, cu sediul în Crângași, care mi-a rezolvat problema. Dacă sunteți din București, vi-i recomand pe băieții de acolo.
  2. Ei, în ceea ce privește cumpăratul de haine, nu am făcut întocmai. Mi-am cumpărat pijamale, niște cizmulițe pentru iarnă, mi-am mai comandat online o rochiță… Doar atât! 😀

pijamale pufoase     3. Mi-am luat aparat de călcat. Sunt în teste cu el. O să îi fac un review curând.

apaart calcat vertical philips

4. Nu am postat pe blog atât cât mi-am propus. Nu am avut starea necesară și mi-am zis decât să scriu aiurea, mai bine spun pas.

      5. La începutul lunii am avut alarma la ora 8:00. Dar în ultima perioadă am uitat total de obiectivul asta si tot la 9:00-9:30 m-am trezit, iar uneori chiar la 11. 😀 Am profitat de faptul că nu merg la job și am doar cursuri de la 14 joia, așa că mi-am zis să mă satur de somn.

Cam acestea au fost obiectivele din octombrie. Unele au fost duse la capăt, altele doar pe jumătate. 😀

Voi ce obiective aveți pentru viitorul apropiat?

XOXO

 

Comments

comments

loading...

2 Comments on “Despre obiective”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *