Comandă Libris

Unul dintre obiectivele pentru luna august a fost să citesc mai mult. Îmi place să fac asta, dar de multe ori alegeam tv-ul sau pc-ul în locul unei cărți.

Primul pas pentru a mă motiva să citesc a fost să îmi comand niște cărți noi, care să mă atragă și să nu le las de izbeliște după câteva pagini.

Pentru că am găsit transportul gratuit la Libris, nici nu am stat pe gânduri și am comandat de la ei 4 cărți.

  • Pădurea de Tana French: îmi plac cărțile care îmi pun mintea la contribuție. Îmi place să îmi fac proprii suspecți, să caut indicii odată cu protagonistul. Pădurea este o carte cu care nu te plictisești. Am citit vreo 50 de pagini până acum și pot spune că o voi termina cu siguranță. 😀
  • Jane Eyre de Charlotte Bronte: la master o profă a spus ca Jane Eyre este modelul său în viață. M-a intrigat această afirmație, așa că urmează să o citesc.

     

  • Numele trandafirului de Umberto Eco: un serial de pe Disney m-a făcut să o citesc. Iar la rubrica de comentarii de pe site am citit numai de bine, așa că am pus-o în coș.
  • Cel care mă așteaptă de Parinoush Saniee: mi-a plăcut titlul. Am citit câteva idei despre ea pe internet și am înțeles că este genul de carte pe care nu o poți lăsa din mână…hmm… Abia aștept să văd daca așa este.

Material am, rămâne să mă pun pe citit serios. Chiar sunt curioasă care carte îmi va plăcea mai mult.

Mai mult ca sigur voi face și recenzii.

A, cei de la Libris au fost drăguți și mi-au trimis și semne de carte. Cel mai mul mi-a plăcut cel cu mesajul:

„Când întâlnești un om cu o personalitate deosebită ar trebui să-l întrebi ce cărți citește.”

Semn de carte

Voi ați citit vreuna din cărțile comandate de mine?

XOXO

Comments

comments

loading...

6 Comments on “Comandă Libris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *