Obiective pentru august

Fetelor, am văzut la Mmarastyle un articol in care vorbeste despre obiectivele pe care si le propune pentru luna ce urmeaza. Eu, de felul meu, imi propun multe, dar la fel de repede le si las. M-am gandit ca odata ce imi voi expune obiectivele aici, pe blog, o sa ma și țin de ele.

Deși luna august a început de ceva timp, am zis sa nu mai pierd timpul si sa imi stabilesc obiective si pentru aceasta perioada.

Acestea fiind zise, iată ce vreau în aceasta lună:

  1. Să citesc mai mult! Am devenit o leneșă. Prefer să stau la laptop decât să țin o carte în mână, iar în ultimul timp am tot cumpărat cărți care așteaptă să fie descoperite.
  2. Să încep să fac mișcare! Măcar 20 de minute pe zi pentru început. Simt cum corpul meu tânjește după sport!
  3. Să fiu mai organizată cu postările pe blog! Am zile cand scriu câteva articole și le programez, dar am și perioade lungi când pur și simplu nu am chef absolut deloc să scriu. Încă de la începutul blogului am incercat sa scriu 3 articole pe săptămână(excepție fac pauzele anunțate), așa că asta îmi propun si pentru restul lunii august.
  4. Să mănânc fructe și legume! Cred că am zile întregi când nu gust niciun fruct sau nicio legumă(excepție fac cele conservate pentru gătit). Știu că este recomandat să le consumăm, așa că încerc să mă pun pe treabă!
  5. Să mă tund! Nu este o necesitate, dar tot amân și parcă m-am obișnuit cu părul scurt și ușor de întreținut/coafat.

 La începutul lui septembrie voi reveni cu un nou articol de acest gen în care vă voi spune ce am reușit să fac și care îmi sunt noile obiective. 😉

Urați-mi succes!

Voi ce vă propuneți pentru luna august?

xoxo

Comments

comments

loading...

5 Comments on “Obiective pentru august”

  1. Haaa, ar trebui sa preiau si eu cate ceva din ce ai zis.. De sport m-am apucat deja (recomand fitnessblender daca vrei videouri organizate misto), dar la restul nu stau tocmai bine :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *