Manichiură albă Gabrini

Dacă sunteți cititoare ale blogului de ceva timp, atunci știți că atunci când vine vorba de manichiură folosesc atât lacuri de unghii mai scumpe, dar și ieftine. Astăzi vă voi arăta o ojă din categoria celor ieftine, mai exact un alb perfect de la Gabrini. Este nuanța 02.

Așa cum am mai spus pe blog, cred că orice oja rezista bine pe unghii daca aplici o bază și un top-coat.

gabrini oja Oja a rezistat pe unghii aproape 5 zile, apoi am dat-o jos fiindcă am vrut altă culoare. Cred că ar fi arătat ok și după o săptămănă.

Ce-mi place la această ojă este că are pensula foarte lată și se aplică foarte ușor pe suprafața unghiei.

O am de aproximativ un an și s-a menținut ca nouă. Nu s-a îngroșat, nu s-a uscat.

Nu obișnuiesc să port alb pe unghii, dar anul acesta ceva s-a schimbat și mi se pare că manichiura cu lac alb este elegantă și finuță.

Cred că se asortează ușor, cam la orice.

Dacă nu vă place așa mult albul pe unghii, puteți aplica stickere sau cristale pe unghii. Eu asta am vrut inițial, dar mi-a plăcut prea tare cum arătau mâinile mele și nu am vrut să stric, fiindca de multe ori reușesc să închei manichiura cu folosirea acetonei, adică stergerea unghiilor. 😀 La voi se întâmplă?

gabrinialb

manichiuraalba

gabrinialb  gabriniojaalba

Voi obișnuiți să purtați alb pe unghii?

Folosiți lacuri de unghii Gabrini?

xoxo

Comments

comments

loading...

4 Comments on “Manichiură albă Gabrini”

  1. Am tot zis ca o sa cumpar oja alba, dar in magazin imi dispare complet gandul :)) Arata foarte bine manichiura ta si cum a remarcat si Amy, ai o forma a unghiilor tare faina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *