Rezultatele uleiului de ricin

ulei ricin

În urma cu ceva timp am creat o postare pe blog: Ulei de ricin: mit sau realitate? la care am observat ca ați reacționat foarte bine, multe dintre voi lăsându-mi comentarii în care v-ați exprimat curiozitatea. Dacă nu ați citit, aruncați mai întâi un ochi acolo să vedeți despre ce este vorba.

Deși în articolul respectiv am spus că voi testa doar  o lună uleiul de ricin pe sprâncene și voi reveni cu rezultatele, iată că au trecut mai mult de două luni și abia acum scriu acest articol. Motivul? Nu am văzut mari rezultate după 30 de zile, așa că am insistat până acum, așteptând să văd cum îmi cresc sprâncenele.

ricinsprancene

Am folosit ulei de ricin care se găsește în orice farmacie.

Am aplicat uleiul de ricin aproape în fiecare seară cu bețisoare cu vată. În zilele în care am stat acasă, am aplicat și dimineața.

Ce am observat folosind ulei de ricin?

1. Sprâncenele au început să crească foarte repede, adică mă pensam din două în două zile și tot nu puteam să iau toate firele în plus fiindcă unele erau extrem de mici; Deci, dacă vreodată vă alegeți cu o formă urâtă sau dacă le subțiați prea tare, aplicați ulei de ricin și firele vor crește mai repede;




2. Mi se pare că sprâncenele sunt oarecum mai dese, dar nu este o diferență foarte vizibilă, aștept să îmi ziceți și voi în comentarii dacă mi se pare mie sau chiar așa este;

3. Unde am rămas cu cicatrici de la „buna purtare” din copilărie nu a crescut niciun fir, deci e o zonă moartă, fără speranțe acolo. :))

Mai jos las „dovezile”:

                Sprânceana dreaptă

ricinptsprancene

Sprânceana stângă

sprancenericin

Ei bine, ce ziceți? Mi-au crescut/îndesit sprâncenele sau doar mi se pare mie?

Voi ați testat acest truc cu uleiul de ricin? Ați avut rezultate?

Sharing is sexy!

XOXO!

loading...

13 Comments on “Rezultatele uleiului de ricin”

 1. Si eu am folosit in mai multe transe uleiul de ricin, am inceput acum vreo 2-3 ani si cand vad ca ceva nu e in regula cu sprancele mele sau ca mai sare cate o geana de la locul ei hop incep iar sa ma dau cu ulei. E mai greu sa ma tin de el zilnic, dar na baba la frumusete… :))

 2. Wow, chiar ti-au crescut. Am auzit si eu ca face minuni in aceasta privinta. Eu il folosesc in combinatie cu uleiul de cocos pentru a-mi face masca de par. Se pare ca este multifunctional, toate fetele il adora. 😀

 3. Yeey, ma bucur ca in sfarsit vad postarea 🙂
  Ori te-ai pensat diferit, ori ti-ai dat cu creion, ori ti le-ai aranjat cu o perie de sprancene, dar eu chiar vad diferenta. Sunt mai negre, m-ai dese, mai frumos aranjate. Tu stii in ce conditii ti-ai facut pozele, dar din postare, se vede o mica diferenta, mai ales ca ai folosit doar o luna.

   1. Aaa, am inteles. Ok, good to know, inseamna ca se vede efectul dupa 2-3 luni. Si tin sa ma corectez pt postarea de mai sus „mai dese”, scuzele de rigoare pentru greseala 😛

    O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *