Uleiul de ricin: mit sau realitate?

Salutare!
Mi-am propus ca de astăzi să încep să folosesc uleiul de ricin pentru creșterea sprâncenelor. 
Niciodată nu mi-au plăcut sprâncenele mele. Ba cresc prea mult în lungime, ba în toate direcțiile, ba crețe. 😀 Unde mai pui că nici nu au aceeași formă. Stânga este certată cu dreapta, probabil pe viață.
Pentru că am anumite goluri căpătate în copilărie (am căzut cu o sprânceană fix într-o bucată de fier, o sapă mai exact) și pentru că nu pot da o formă exactă sprâncenelor, sper ca uleiul de ricin să facă ce promite și să îmi apară fire noi.

 

 Trebuie să știți că nu este prima oară când folosesc uleiul de ricin pentru creșterea sprâncenelor, dar mărturisesc că niciodată nu m-am ținut de el cu adevărat. Mă dădeam o săptămană seară de seară și apoi încetam ușor-ușor, deși scopul era să îl folosesc mai mult. Așteptam să crească după șapte zile. 😀 Asta este una dintre problemele mele: vreau rezultate într-un timp scurt. Dar cred că mulți dintre noi picăm în capcana asta. Vedem un produs care ne promite să ne scape de acnee, să ne facă ridurile să dispară, îl folosim o perioadă scurtă și dacă nu vedem nicio schimbare trecem la următorul produs-minune. Am I right? 😀

De această dată mi-am propus să aplic ulei de ricin pe sp+râncene în fiecare seară, iar când am zile libere, chiar și dimineața, timp de o lună. Răbdarea este cuvântul cheie pentru acest proces.
Am încercat să fac câteva poze mai de aproape pentru a putea compara rezultatele la finalul experimentului.
P.S: Rezultatele aici: Rezultatele uleiului de ricin 
Sprânceana dreaptă:
uleiul de ricin înainte
Sprânceana stângă:
uleiul de ricin înainte
Voi ați încercat uleiul de ricin ca stimulent pentru creșterea sprâncenelor? A dat rezultate? Cât a durat întreg procesul în cazul vostru?
xoxo!
P.S: Rezultatele aici: Rezultatele uleiului de ricin 

Comments

comments

loading...

28 Comments on “Uleiul de ricin: mit sau realitate?”

  1. Astept sa vad rezultatele 😀
    Eu nu pun nimic pe sprancene, si sa stii ca nici ale mele nu sunt la fel, ma stresez tare sa arate cat de cat la fel dupa ce ma pensez, dar eu cred ca n-am nicio sansa :)) Te pup!

    1. Credeam ca sunt singura ghinionista. :)) Acum m-am mai consolat putin. Stii ce e bine? Ca nu multa lume observa ca sunt diferite. :)) xoxo

  2. Eu as vrea sa achizitionez uleiul de ricin pentru par dupa ce termin de folosit 3 – 4 luni lotiunea cu Petroleum de la Gerovital care e laudata prin bloggosfera.

    ale-ella.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *