Uleiul de ricin: mit sau realitate?

Niciodată nu mi-au plăcut sprâncenele mele. Ba cresc prea mult în lungime, ba în toate direcțiile… unde mai pui că nici nu au aceeași formă. Prin urmare, mi-am propus ca de azi să încep să folosesc uleiul de ricin pentru creșterea sprâncenelor.
Pentru că am anumite goluri căpătate în copilărie (am căzut fix cu sprânceana într-o bucată de fier) și pentru că nu pot da o formă exactă sprâncenelor, îmi pun baza în acest ulei.

 

 Nu e prima oară când folosesc uleiul de ricin pentru creșterea sprâncenelor, dar mărturisesc că niciodată nu m-am ținut de el cu adevărat. Mă dădeam o săptămană seară de seară și apoi încetam. Așteptam să crească după șapte zile. :)) Asta este una dintre problemele mele: vreau rezultate într-un timp mic.
De această dată mi-am propus să aplic ulei de ricin pe sprâncene în fiecare seară, iar când am zile libere, chiar și dimineața, timp de o lună.
 Am încercat să fac câteva poze mai de aproape pentru a putea compara rezultatele.
P.S: Rezultatele aici: Rezultatele uleiului de ricin 
Sprânceana dreaptă:
uleiul de ricin înainte
Sprânceana stângă:
uleiul de ricin înainte
Voi ați încercat uleiul de ricin ca stimulent pentru creșterea sprâncenelor? A dat rezultate?
xoxo!
P.S: Rezultatele aici: Rezultatele uleiului de ricin 
loading...

28 Comments on “Uleiul de ricin: mit sau realitate?”

  1. Astept sa vad rezultatele 😀
    Eu nu pun nimic pe sprancene, si sa stii ca nici ale mele nu sunt la fel, ma stresez tare sa arate cat de cat la fel dupa ce ma pensez, dar eu cred ca n-am nicio sansa :)) Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *