Trucuri (2)

Hello! 
Bine ați (re)venit pe blogul meu. Am cam lipsit săptămâna aceasta de pe blog și nu mi-am făcut temele: bad girl, știu, dar am o scuză bună: a început sesiunea. 🙁
Azi am pregătit o nouă postare Tips&Tricks. Dacă nu ați văzut primul articol de acest gen vă invit să aruncați un click aici, poate vedeți ceva interesant.
Ce spuneți de suporturile de mai jos? Mi se pare că arată foarte funny. Aș folosi o astfel sticlă colorată pentru pensule. Nu avem nevoie decât de acuarele și puțină imaginație.
   Sursa: Pinterest

Dacă sunteți fete atunci sigur vi s-a întâmplat să găsiți aruncate prin geantă aceste mici bobby-pins. Ei, de acum înainte tot ce trebuie să faceți este să păstrati o cutiuță de la Tic-Tac și să puneți acolo agrafele. Ingenios, nu?
 Sursa: Pinterest
Cum putem recicla sulurile rămase de la hârtia igienică? Adunăm mai multe și apoi le așezăm frumos intr-o cutiuță colorată, sau pe care o putem îmbrăca noi într-o coală chic.
Putem pune în ele pixuri, creioane, foarfece sau chiar cosmetice: mascara, corectoare, creioane de ochi, tușuri… ce vreți voi. Cred că voi încerca și eu acest truc, după ce scap de examene.
         Sursa: Pinterest
Cum vi se par trucurile de astăzi? Ați pune vreunul în practică? 
Xoxo!
 SEM!

Comments

comments

loading...

8 Comments on “Trucuri (2)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *