Rochii pentru bal


MillyBridal Homecoming Dresses

 

Clasa a 9-a se poate dovedi a fi o mare provocare. Emoțiile sunt prezente și toată lumea are tendința să fie ceea ce nu este. Consider că cel mai important lucru este să fii tu insăți în continuare, doar așa vei vedea cine te place cu adevărat și îți vei face prieteni adevărați.

Tot în clasa a 9-a are loc Balul Bobocilor –Cute Homecoming Dresses-, iar pentru noi, fetele, este un eveniment important unde vrem să strălucim.

Rochia trebuie aleasă cu grijă, astfel încât să ne pună în valoare.

Îmi amintesc că eu în clasa a 9-a am avut o rochie neagră cu volănașe roz și pantofi tot roz. M-am simțit bine în ea și am dansat toată noaptea. Dacă aș da timpul înapoi, probabil nu aș mai alege o rochie neagră, ci o culoare mai veselă.

Ca să vă vin în ajutor, am intrat pe  MillyBridal și am ales 4 rochii splendide.

Am ales două modele mai complexe, pentru cele care sunt mai îndrăznețe și le place să fie în centrul atenției.

Prima rochie este un roșu menit să atragă atenția. Este  scurtă, iar în partea de sus are dantelă, întreruptă în zona bustului de o plasă de culoarea pielii, care atrage privirile ca un magnet. În partea din spate este decupată și se închide în jurul gâtului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A doua rochie este fără bretele, o combinație între alb și turcoaz, presărată de cristale. În zona bustului are două bretele, care atrag atenția instant. Se închide simplu, cu un fermoar în spate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celelalte două rochii sunt simple- Simple Homecoming Dresses -, dar în același timp speciale.

A treia rochie este un verde mentă, stil prințesă, cu dantelă albă în partea de sus. În spate se închide cu năsturei asortaț. Cred că se potrivește multor consituții și cu siguranță cine o poartă va primi multe complimente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima rochie, dar nu cea din urmă, este un baby blue, stil prințesă, cu umerii goi, dar cu mănecuțe, cu o fundă în talie. În partea de sus, în zona decolteului, are o broderie superbă, care scoate rochia din anonimat, alături de șnurul cu care se leagă în partea din spate, stil corset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum vi se par cele patru rochii?  Ați purta vreuna dintre ele la bal?

XOXO

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *