Seri comode în pijamale de mătase

Cunoașteți sentimentul când vă treziți odihnite și gata pentru o nouă zi? Consider că pentru a obține acest rezultat este foarte important să ne odihnim peste noapte așa cum trebuie. Iar pentru a avea un somn odihnitor, vă dau un pont: PIJAMALELE. Știați cât de importante sunt pijamalele în timpul nopții?
Ei bine, nimic nu se compară cu atingerea unei pijama din mătase. Este atât de moale și de catidelată încât ai sta non-stop în ea.
Din păcate, la noi în țară nu am văzut magazine mari care să se dedice acestui sector de fashion. Ce-i drept, există câteva magazinașe prin mall-uri, dar abia au câteva modele și acelea sunt clasice. Bine și așa decât deloc, nu? 😀
Când am descoperit FreedomSilk, am simțit că am descoperit un rai al pijamalelor din mătase naturală. Colecțiile de pe site sunt superbe, iar transportul este gratuit la comenzi mai mari de 40$.

Pijamalele au un preț ușor ridicat pentru bugetul nostru, din România, dar când te gândești că sunt din mătase naturală și cu siguranță le vei purta ani de-a rândul, eu cred că se merită să îți cumperi măcar o pijama.

Eu mi-am orientat atenția către o pijama nude-rozaliu, cu dantelă în zona decolteului și fără nasturi deoarece mă incomodează noaptea. Este potrivită pentru toamnă-iarnă-primăvară, poate chiar și pentru nopțile răcoroase de vară. Pe site –silk pajamas– mai găsiți câteva modele, unele clasice, altele cu imprimeuri cu flori, fructe sau chiar zebre. 😀

Pentru vară, o pijama formată din maiou+pantaloni scurți mi se pare cea mai inspirată alegere –silk camisole-. Mie îmi place cea de mai jos, de culoarea mentei. Dantela din zona bustului și de la tiv mi se pare foarte feminină.

Pentru diminețile răcoroase, un halat/kimono/silk robe este perfect. Pentru că este încă vară, mi-am îndreptat atenția către unul scurt. Combinația dintre albastru închis și alb mă duce cu gândul la mare.

Vouă vă plac pijamalele din mătase?

XOXO

Comments

comments

Lasă un răspuns