3 rochii scurte pentru vara aceasta


MillyBridal Homecoming Dresses

Vara este în toi, iar evenimentele sunt destul de dese, motiv numai bun să porți rochii elegante, în care să te simți minunat.
O rochie frumoasă îți poate schimba instant starea de dispoziție și îți oferă încredere în tine, nu este așa?
Pe MillyBridal găsești o multitudine de modele care să te pună în valoare. Deși de multe ori evităm să ieșim din starea noastră de confort și tindem să alegem culori mai „cuminți”, consider că uneori este indicat să ieșim din „zona de siguranță” și să alegem ceva mai viu colorat, doar este vară.

Pentru că mai este doar o lună  până începe un nou an școlar, probabil fetele care vor începe clasa a 9-a sunt pline de emoții, iar unul dintre gânduri se îndreaptă către mult așteptatul bal de început –Homecoming Dresses 2018-. Cu siguranță multe deja au început căutările pentru rochia perfectă, care să atragă toate privirile. Modelele de mai jos mi se par potrivite pentru un bal, mai ales că sunt mini, iar daca nu în clasa a 9-a purtăm rochii scurte, atunci când?

Prima rochie este una stil prințesă, de culoare bleu, cu dantelă în partea de sus și tul în cea de jos, iar în talie are câteva cristale. Pe site există mai multe variante de culori.

 

Cea de-a doua propunere este o rochie formată din două piese. În partea de sus are plasă pe care sunt aplicate cristale, iar fusta este din tul, cu o curea în talie incorporată.

 

A treia rochie este culoarea galben, cu talia accentuată de cristale. Partea din fată este cuminte, în schimb, punctul forte al acestei rochii este partea din spate, unde două bretele formeaza un X, lăsând o bucată decentă de piele la vedere.

Ultima propunere este o rochie albastru marin, care are partea superioară acoperită cu cristale, iar spatele este gol. Materialul fustei este din satin, iar forma A-line se potrivește multor siluete.

Așadar, dacă vreuna dintre rochii v-a făcut cu ochiul, pe MillyBridal găsiți toate detaliile și prețurile –Cheap Homecoming Dresses Online-.

 

XOXO

 

Comments

comments

Lasă un răspuns