Importanta dezinfectiei profesionale

De ce spun ca este important sa efectuam o dezinfectie profesionala, cand este clar ca majoritatea facem curat in propria locuinta? Simplu, aceasta metoda este mai eficienta pe termen lung, daca este efectuata de catre o companie DDD experta in domeniu.

Dezinfectia este intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminare, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc agenti fizici si chimici. Obiectivul acesteia este de a preveni infectiile si bolile transmisibile. Actioneaza rapid, neutralizand agentii patogeni.

De asemenea, fiind o interventie de contact, distruge toti virusii prezenti in spatiile tratate intr-o perioada de timp cuprinsa intre 10-30 minute.

Compania DDD foloseste solutii profesionale de curatare, care au efect imediat si pe termen lung, astfel incat sa tina sub control microbii si sa impiedice inmultirea lor exagerata.

Cu toate astea, este recomandat sa apelezi la serviciile complete ale unei astfel de firme si sa efectuezi si o deratizare si dezinsectie. Nu sunt servicii scumpe, poti sa verifici lista lor de preturi pe site, cu o simpla cautare ‘’preturi deratizare’’ sau ‘’tarife dezinsectie’’ si sa te convingi singur/a de acest lucru.

Pachetele de servicii DDD se adreseaza atat institutiilor publice de stat, cat si persoanelor juridice, avand domeniul de activitate atat in sectorul alimentar, cat si non alimentar si se efectueaza, de regula, la cerere (ori de cate ori este nevoie).

Daca nu sunteti siguri care dintre servicii este mai potrivit pentru voi, atunci specialistii lor vor alege impreuna cu dumneavoastra, varianta prin care se va realiza procedura de dezinfectie/deratizare/dezinsectie, in functie de natura spatiului, destinatia acestuia si sectorul vizat.

Si gandeste-te ca toate solutiile folosite de specialisti sunt avizate de catre Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania, asadar esti si prietenos cu mediul inconjurator.

Comments

comments

Lasă un răspuns