Vestimentația miresei și a domnișoarelor de onoare

Rochiile ar trebui să fie colorate, vaporoase și confortabile. Scurte sau lungi, rochiile sunt niște piese vestimentare lejere încât le-am purta pe tot parcursul anului, bineînțeles, dacă ne-ar permite și vremea. Aceste criterii ar trebui să se aplice și rochiilor de mireasă, care de cele mai multe ori sunt grele și foarte incomode de purtat.

Deoarece ne aflăm în sezonul nunților, vin în ajutorul vostru cu câteva propuneri ademenitoare. Am selectat de pe Angrila, un site relativ nou, câteva modele de rochii care în afara faptului că sunt feminine și atrăgătoare, au și un preț bun.

Dacă ești în căutarea unei rochii de mireasă, sunt convinsă că ai găsit o groază de modele care îți plac, dar care au și un preț pe măsură. Și parcă nu ai da o avere pe o rochie pe care o vei purta o singură dată. Ei bine, ar trebui să iei în calcul si comandarea unei rochii online  deoarece vei găsi modele fabuloase –fabulous bridal dresses– la prețuri convenabile și, de ce nu, îți poți lua chiar două modele.

Rochia din imaginea de mai jos mi se pare potrivită pentru o mireasă care vrea să fie lejeră în ziua nunții.


Pentru acelea dintre voi care vreți să ieșiți în evidență, o rochie albă de mireasă se poate dovedi a fi o alegere banală. Așadar, am ales și o rochie pastelată, cu nuanțe calde de mov.

Referitor la rochiile domnișoarelor de onoare, știm că și ele sunt o parte importantă a nunții. Dacă sunteți în căutarea unor rochii stilate –stylish bridesmaid dresses– sugestiile de mai jos poate vă sunt de ajutor.

  • Rochii din chiffon, roz-candy, cu umerii goi și volănașe;

  • rochii roz pudrat, cu umerii goi,  strânse în zona bustului;

  • rochii gri în partea de jos și albe în partea superioară, în forma de V în zona gâtului

Dacă ești în căutarea unei rochii elegante cu care să mergi la un eveniment, pe același site găsești o multitudine de rochii –more– de toate culorile. Mie mi-a atras atenția un burgundy, fără umeri.

 

Care este modelul tău preferat?

XOXO

Comments

comments

Lasă un răspuns