Lansare gama Fa Island Vibes

Vara asta Fa ne încântă simțurile cu gama Fa Island Vibes care cuprinde trei arome delicioase inspirate din flori și fructe exotice specifice insulelor tropicale:

  • Hawaii: cu aromă de ananas și plumerie;
  • Fiji: cu aromă de pepene și ylang-ylang;
  • Bali: cu aromă de vanilie și mango.

Toate cele trei combinații de aromă par delicioase. Eu am primit de la Buzzstore gama Hawaii și cred că este și aroma preferată alături de cea cu pepene.

Am primit în colet o minge gonflabilă, galbenă, un deodorant și un gel de duș din gama Hawaii.

Cum sunt produsele Fa Island Vibes?

  • Gelul de duș miroase ca o dulceață, mai că îți vine să îl mănânci, face spumă și mirosul persistă în baie ore întregi; ama vut musafiri și m-au întrebat ce spray de cameră am la baie fiindcă îl vor și ei, așa că le-am vorbit despre gelul de duș, iar a doua zi am primit poză cu noul lor „spray de cameră” 😀
  • Deodorantul nu conține aluminiu, ceea ce m-a făcut să îl testez instant, este ceea ce caut la un antiperspirant/deodorant înainte de toate. Mirosul se activează la mișcări, așa că aroma va fi acolo pe tot parcursul zilei. Ei zic că ar proteja 24h și că nu lasă pete.

Un alt aspect încântător la aceaste game este că ele conțin produse certificate vegan.

Produsele pot fi găsite în supermarketuri și în magazine online (le-am văzut pe elefant).

Prețurile produselor:

Gel de duș: aproximativ 14 lei;

Deodorant: aproximativ 11 lei.

 

*** Dacă și voi vreți să primiți produse să le testați, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe Buzzstore, să le dați like pe Facebook și să urmăriți campaniile lor. Vă înscrieți și poate sunteți norocoși să fiți aleși. Nu este o condiție să aveți blog, așa că nu vă oprește nimic. Succes!

Înscrie-te aici!

 

XOXO

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *