De ce mi-aș cumpăra o perucă?

Postarea de astăzi  este dedicată părului, așa că vreau să vorbim despre peruci. Dacă îmi citiți blogul de mai mult timp, atunci știți despre pasiunea mea pentru peruci. Tocmai de aceea, articolul de față nu este primul de acest tip.

De ce mi-aș cumpăra o perucă?

Ei bine, cu toate avem zile în care părul nostru ne dovedește că are propria personalitate și pur și simplu se hotărăște să stea doar cum vrea el. Dacă ai părul crețo-ondulat, cum este cazul meu, cu atât mai rău, fiindcă stă în toate direcțiile, ia forma după cum ai dormit și tot așa.
Un al doilea motiv pentru care mi-aș dori o perucă este acela că uneori mă întreb cum mi-ar sta oare cu breton, cum mi-ar sta blondă sau cu ombre. Breton am avut când eram un copil, dar blondă nu am fost niciodată, doar roșcată.
Înainte să fac o schimbare majoră, consider că o perucă m-ar ajuta foarte tare deoarece aș putea să văd exact dacă mi s-ar potrivi o altă culoare sau un nou tip de tunsoare.
Pe Everydaywigs am găsit niște modele superbe, atâtea nuanțe și tunsori la un loc… paradisul pentru păr.
O perucă ombre, cu rădăcinile negre care se deschid spre gri este una pe care mi-aș lua-o oricând. Peruca din imaginea de mai jos –ombre lace front wig– este perfectă pentru zilele când vrei să faci o schimbare, să fii diferită.
Dacă roșcată am fost în perioada liceului, blond nu am avut curaj să mă fac. Mi s-a părut o schimbare majoră, așa că am stat la locul meu. Totuși, întrebarea Oare cum mi-ar sta blondă? există undeva, acolo. Peruca blondă de mai jos – blonde lace front wig – m-ar convinge dacă blondul mă avantajează sau nu.
Dacă aș căuta doar o perucă salvatoare, adică să o folosesc în zilele când părul meu își ia vacanță. aș investi într-o perucă din păr natural. Astfel aș putea-o ondula dacă este din păr drept, aș putea-o  avea un timp mai indelungat. Așadar, aș rămâne la culoarea mea naturală, un brunet, probabil aș alege să fie ondulat, cum este peruca următoare – wigs for white women.
Voi v-ați lua o perucă? Ce culoare ați alege?
XOXO

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *