Tendințe în materie de mobilier

Pana de curand erau la moda si foarte cautate piesele de mobilier decorat in dungi orizontale discrete, nuantele calde, tonurile placute, materialele cu finisaj clasic, antique sau exotic.
Fiecare cauta sa aiba in jurul sau o mobila care sa creeze o atmosfera de relaxare in acel spatiu, de aceea mobilierul multifunctional sau portabil, materialele cu nuante exotice, cu linii nedefinite, carouri si mixuri intre diverse culori, formele geometrice, culorile de bun gust, calde, vii, deschise sunt inca la mare cautare.
Materialele din bumbac, panza, lana, matase, mixurile sau cele ecologice, mobilierul cu elemente care ies in evidenta, se pastreaza in topul preferintelor clientilor.
Specialistii spun ca “albul” predomina in preferintele clientilor, si daca pana de curand era caracteristic bailor sau bucatariilor, aflati ca mai nou, are tendinta de a acapara si zona dormitoarelor, livingurilor, antreurilor migrand prin toate spatiile, evoluand si conferind o nota de lux, iar materialele albe confera un aspect special, dar au preturi putin mai mari decat cele in culori clasice.
Albul creeaza senzatia de spatiu, luminozitate, optimism, claritate, curatenie, puritate si are atat un avantaj psihologic, fiind un element fundamental al ambiantei noastre vizuale dar si unul de design pentru ca se poate combina lejer cu orice culoare sau accesorii. Se prezinta foarte bine atat mobilierului clasic, medieval cat si celui modern, futurist.
Analistii ne recomanda ca pentru a ne atinge obiectivele in materie de mobilier si ii sfatuiesc pe clienti sa achizitioneze mobila pe baza de comanda, calibrata în functie de gusturi si de dimensiunile spatiului.
MobiliCASA ofera o gama extrem de larga de produse de mobila:

– mobila pentru casa,

– mobila birou,

– mobila la comanda;

– scaune si mese,

– saltele

– usi glisante

– mobilier horeca

Magazinul poate onora comenzi si pentru dotarea de birouri, sali festive, sali conferinte, hoteluri si restaurante, cu oricare dintre componentele enumerate, indiferent de stilul dorit, fie el clasic, rustic ori modern.

Decorul armonios si formele subtile, culorile deschise si calde, pot face din locuinta dumneavoastra o locuinta cu stil.

Comments

comments

Lasă un răspuns