Alege-ti service-ul perfect pentru masina ta

Iar cel mai porivit este acela unde este folosit un aparat dejantat sau o masina dejantat. Orice posesor de masina stie ca este normal sa-ti duci masina la service atunci cand este nevoie, insa atunci cand alegem un service la intamplare despre care nu stim mai nimic, doar din auzite, stam cu ceva teama, fiind ingrijorati ca anumite probleme tot ar putea aparea. Si o zgarietura in plus este deajuns pentru a ne convinge daca am facut sau nu alegerea buna.
Recomandarea mea este ca posesorii de masini sa aleaga service-uri in care sunt utilizare aparate si masini de dejantat profesionale, precum cele care se gasesc in magazinul Elevatoare Auto. Pentru o persoana fara experianta in domeniu probabil ca aceste aparate nu ar fi cu nimic diferit fata de altele, doar o persoana experimentata fiind in stare sa observe diferentele dintre doua modele diferite. Insa capacitatea unei masini poate fi observata cel mai bine in practica, cuvintele cantarind cateodata mult mai putin decat faptele.
Un aparat de dejantat bun trebuie sa fie agil, rapid, sigur, sa nu produca niciun fel de daune jantelor dar sa fie si sigure pentru ca angajatii sa poata lucra cu ele, de la un model la altul, operatorii fiind nevoiti sa faca anumite ajustari de fiecare data cand este montata o noua roata. In cazul unor modele operatorii tebuie sa stea aproape de masina pentru a putea trece de la un pas la altul in timp ce in cazul modelelor de ultima generatie, operatorii controleaza mare parte din sarcini de la distanta, de obicei printr-un joystick. O masina de dejantat are de regula forma unui pupitru de lucru, avand in partea din fata jos cateva pedale care actioneaza anumite mecanisme, bratul de prindere, care la unele este rabatabil, si masa unde este pozitionata janta de catre clestii de prindere, fiind adusa in pozitia corecta, manual sau automat.
De la un model de aparat la altul difera si marimea jantelor ce pot fi manevrate de acesta, unele avand maxim 2 sau 3 modele diferite in timp ce altele pot manevra o multime de modele diferite, de la diverse tipuri de autoturisme si utilaje.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *