Bani online de acasă

Petrecem atât de mult timp online, încât este păcat să nu scoatem și ceva bănuți din asta. Dacă ești interesat cum să faci bani online de acasă, atunci această postare te poate ajuta.

Încă din liceu am început să caut pe net metode de a face bani online. De-a lungul timpului am completat sute de chestionare, am făcut fel și fel de taskuri, am dat mii de clickuri, am scris articole pentru diferite bloguri, orice, doar să iasă ceva $$$.

Câți bani online poți face?

În primul rând, trebuie să știi că nu te vei îmbogăți. Eu nu am găsit încă siteul din care să scot sute de dolari pe lună (deși unele îți promit asta). În schimb, am dat peste câteva pagini de internet de unde am scos lunar câte 2-10$. Adunând retragerile am scos câteva zeci. În unele luni poți scoate 20$, în altele 5$, în altele nimic. Depinde cât de mult timp investești. Cu timpul am ajuns să scot din ce în ce mai mult.

În al doilea rând, e greu să scoți bani dacă nu investești și tu fiindcă banii se vor strânge mai greu.

Cum să faci bani online de acasă?

După ani în care am adunat ceva experință, fie prin reușite, fie prin țepe (sunt foarte dese), am ajuns la două siteuri sigure de unde scot bani constant.

Pentru ambele siteuri despre care voi vorbi ai nevoie de un cont Payza care se poate face foarte ușor.

Este unul dintre cele mai renumite siteuri. Este înființat în anul 2007 și de atunci a plătit continuu. Pentru a câștiga bani pe el, trebuie să faci taskuri (cele mai multe sunt în engleză), să instalezi aplicații, să te înregistrezi pe anumite siteuri etc. Cu cât faci mai multe taskuri corecte cu atât vei crește în level și vei fi plătit mai bine. Dacă vei răspunde greșit, îți va scădea acuratețea și o vei lua de la început. Poți instala o extensie în browser, iar când este disponibil vreun task, vei fi anunțat. Suma minimă de retragere este 10$.

bani de acasă

 

Este un site PTC (adică dai clickuri) și nu numai. Are 4 ani de când este online și plătește.

Pe family poți face bani:

  1. din clickuri (dacă nu ești upgradat, se strâng mai greu).
  2. din oferte (înregistrări pe alte siteuri, completări de chestionare )
  3. din refferali (închiriezi 5 refferali cu 1$)
  4. din crowdfunding (tu bagi 10$ (sau mai mult), iar ei îți dau dublu în decursul  unui an, adică zilnic vei primi un procent din dublul sumei pe care trebuie să o primești înapoi, iar când ajungi la 5$  poți retrage. ) Eu am investit în crowdfunding fiindcă mi se pare cel mai profitabil.
  5. minat, aruncatul cu moneda etc (mai au unele chestii de unde scoți prea puțin ca să merite atenția).

bani de acasă

 

bani de acasă

Am ajuns să scot de pe Familyclix aproape săptămânal (uneori aleg să reinvestesc în loc să scot).

Dacă vrei să faci bani online de acasă, eu zic să te înregistrezi pe aceste siteuri, să ai răbdare și poate îți va plăcea să dai clickuri, să faci taskuri etc.
Sunt curioasă dacă voi cunoașteți siteuri sigure de unde scoateți ceva bănuți online.

XOXO,

Comments

comments

Lasă un răspuns