Inspirație pentru nuntă

Acest articol are intenția de a servi drept inspirație pentru nuntă. Știu cât de greu este să planifici un asemenea eveniment și cât de mult timp se pierde căutând rochia perfectă. De asemenea, rochiile domnișoarelor de onoare și rochiile mamelor consider că ar trebui să fie puse și ele pe primele locuri.

Am intrat pe Dresshopau, un site nu foarte cunoscut la noi, dar unde găsesc mereu rochii speciale. În ceea ce privește categoria rochiilor de mireasă, au o secțiune specială – empire wedding dresses -, unde sigur vei găsi un model care te va încânta.

Ce rochii găsim pe Dresshopau?

Deși la nunta mea am avut o rochie stil prințesă  (mi s-a părut ocazia ideală pentru o asemenea croială), dacă aș lua-o de la zero, aș alege o rochie mult mai comodă, tip A-line, albă, cu dantelă în partea de sus și  cât mai ușoară să mă pot mișca în voie, să dansez până nu mă mai țin picioarele.

 

Pentru rochiile domnișoarelor de onoare, aș opta pentru o culoare caldă, deschisă, – latte bridesmaid dresses-,  poate o combinație de alb+roz pal sau alb+galben, exact cum este în imaginea de mai jos. Cu siguranță aș vrea să fie lungi, mi se par mai elegante.

Rochiile pentru cele două mame, soacra mică și soacra mare, cum se zice la noi –garden wedding mother of the bride dresses-, sunt și ele importante. Pentru nuntă, rochiile lungi mi se par cele mai potrivite pentru ele. Dacă pentru domnișoarele de onoare, alegerea mea a fost o culoare nude, pentru rochiile mamelor, un roșu, un albastru, un gri sau ceva argintiu mi se pare mai ok.

Pentru că unele dintre noi, au deja copii când se hotărăsc să facă nunta, am ales și o rochiță pentru fetițe care este absolut minunată. Sunt multe modele –more– care îți iau ochii pe site.

XOXO,

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *