Rochii de bal


Cheap Prom Dresses Pickedresses

Știu că multe dintre cele care mă urmăriți aveți în jur de 14-18 ani și că veți avea fie banchet fie bal la finalul acestul an școlar. Pentru noi, fetele, rochia este foarte importantă atunci când mergem la un eveniment, așa că am ales astăzi pentru voi 4 modele de rochii pe care eu le-aș purta și pe care, cel mai important, le-am găsit și la reduceri. Pentru a mă inspira am folosit siteul Pickedresses.com.

Am găsit foarte multe modele, puteți intra să vedeți ce gamă variată au.

Mi-aș fi dorit ca atunci când am avut eu  balul să fi avut atât de multe siteuri online de unde să aleg. Îmi amintesc că am mers prin tot orașul să găsesc o rochie pe gustul meu, iar până la urmă am ajuns să o fac pe comandă.

Pentru că este o zi importantă, m-am gândit că ar fi cazul să ieși din anonimat și să porți culori care te vor scoate în evidență. Prin urmare, am ales prima data două modele de rochii pentru bal roșii – Red Prom Dresses -. Cea dintâi rochie are un decolteu în V, spatele gol, mâneci din dantelă și este lungă xu un pic de trenă. A doua rochie este tot lungă, are și ea spatele gol, nu are mâneci, dar are aplicate niște perluțe în partea de sus.

O altă culoare pe care am ales-o este albastru – Blue Prom Dresses -. De multe ori prefer această nuanță când vine vorba de rochii. Prima rochie este lungă, are o parte din spate gol, iar decolteul este în formă de inimă. Bretelele și partea din spate sunt din dantelă. Cea de-a doua rochie este tot lungă, are crăpătură pe o parte, iar în partea de sus are aplicate cristale. Partea din spate este ușor vizibilă, fiind acoperită de o pânză nude cu câteva cristale.

Sper ca acest articol să vă fie de folos.

XOXO,

Comments

comments

Lasă un răspuns