Decorul dormitorului

Hello! Zilele trecute îmi luam doza de inspirație în ceea ce privește decorul dormitorului. Tot dădeam în jos pe Pinterest și am dat peste o postare în care o bloggeriță povestea cum și-a redecorat ea dormitorul cu doar 100$. M-a făcut curioasă și am intrat pe articolul ei, pe care îl puteți citi și voi: low budget bedroom makeover. M-a inspirat și am tot căutat fel și fel de idei pe care aș putea să le aplic și eu.


Ce idei am găsit pentru decorul dormitorului?

Mereu mi-a plăcut ideea de a avea tablouri pe perete. Aș putea imprima pozele mele preferate și să cumpăr 3 rame, ca mai apoi să le atârn la capul patului. Poate poze cu noi, cu Baghera sau cu citate inspiraționale, încă nu m-am hotărât.

Tot pentru a umple spațiul liber de pe peretele de deasupra capului, inițialele de la numele tău și al iubitului/ iubitei, mi se par o idee bună. Acum că e pe aproape Valentine” s day, dacă pui și o inimioară între este perfect.

 

De cele mai multe ori, scriu pe blog sau lucrez pe laptop din pat, ceea ce s-a dovedit că scade productivitatea. De aceea intenționez să-mi amenajez chiar în dormitor un mic colț, în care să așez un mic birou, în fața ferestrei pentru a avea cât mai multă lumină.

Ce ai zice de o ramă DIY? Cea de mai jos mi se pare ușor de făcut, dar de efect.

Unde este telecomanda aia? De câte ori nu aud asta… 😀 Pentru a rezolva cazul misterios în care telecomanda dispare prin așternuturi, aș lua bedside pockets. Am văzut la Ikea, așa că la următoarea vizită știu sigur ce nu va lipsi din  cărucior.

Voi la ce alte idei pentru decorul dormitorului ați apela?

XOXO,

 

P.S. Pozele sunt preluate de pe Pinterest.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *