Alege calitatea si confortul

Castile audio au devenit indispensabile pentru multe persoane, in special pentru tineri, care asculta muzica tot timpul, in special in trafic, in mijloacele de transport in comun sau la o simpla iesire in oras. Si pentru ca mijloacele de transport in comun pot fi destul de zgomotoase, utilizatorii au nevoie de dispozitive performante care sa elimine zgomotele mediului ambiant si sa le ofere un sunet clar si cat mai natural.

Un dispozitiv care le poate oferi utilizatorilor cele mai bune experiente audio, calitate si performanta este reprezentat de castile wireless Bose On-Ear. Ca orice dispozitiv oferit de brandul Bose, si aceste casti ii vor surprinde pe utilizatori cu un sunet clar si cat mai natural. Putem asculta muzica toata ziua fara a ne deranja, fiind foarte comode si usoare si avand o durata a bateriei de pana la 15 ore. Iar calitatea sunetului va fi aceeasi si in cazul unui apel telefonic, fie ca in jurul nostru este liniste sau galagie. Putem asadar sa ascultam muzica sau sa vorbim cu cineva oriunde. Iar pentru a obtine aceste beneficii este nevoie de tehnologii de varf, asa ca, in cazul acestor casti wireless Bose este folosita tehnologia TriPort care functioneaza impreuna cu Egalizarea activa pentru a oferi aceeasi calitate a sunetului la orice volum.

Un alt aspect care face din castile fara fir Bose On-Ear un dispozitiv atat de placut este usurinta de utilizare. Astfel ca nu este nevoie sa ajustam de pe telefon volumul si sa schimbam melodia. Putem face aceste lucruri prin intermediul butoanelor multi-function. Putem chiar sa accesam asistentii Siri sau Google pentru a realiza comenzi vocale.

In ceea ce priveste designul, acestea sunt foarte elegante, au contururi bine definite, iar butoanele sunt plasate pentru a nu afecta aspectul vizual dar si sa-i ofere utilizatorului acces neingradit la acestea. Sunt de asemenea si foarte rezistente, atat in cazul materialelor din plastic cat si a celor textile, pernutele care acopera cele doua difuzoare. Le putem utiliza chiar si atunci cand sunt la incarcat, fara a ne incomoda in vreun fel.  In orice caz, nu vom sta foarte mult asa, pentru ca incarcarea se face foarte rapid, tot gratie tehnologiilor utilizate.

Puteti gasi aceste casti wireless Bose pe All-audio.ro, site-ul importatorului in Romania, in varianta de culoare Black impreuna cu informatii detaliate si specificatiile produsului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *