Davo Pro – magazinul caselor amenajate cu gust

Peste tot, prin reviste, pe internet sau la televizor, vedem interioare pe care ne-ar plăcea să le imităm. Pentru că ne plac, par interesante. Nu știm de unde să procurăm covoarele, mobilierul și restul elementelor de decor dar, în principiu, ne-am dori să le găsim. În loc să imităm, n-ar fi mai bine să ne scoatem creativitatea la iveală și să facem ceva frumos cu ce avem la îndemână? Există destule magazine online cu produse deosebite și prețuri bune iar unul dintre ele este davopro.ro!

Decorațiuni pentru pereți

Pereții camerelor merită mai multă atenție, la fel și tavanele. În afară de veșnicul var lavabil în culori pastel putem folosi tot felul de stickere decorative cu care să transformăm o atmosferă plictisitoare într-una plină de viață și energie. Pe davopro.ro se găsesc stickere interesante pentru pereții camerelor de copii și tineret dar și stickere pentru baie, bucătărie sau living. În plus, cu ajutorul tavanelor din polistiren, putem avea camere mai intime, pline de căldură și de o atmosferă de confort și bunăstare.

Covoare ieftine

Acum că am rezolvat decorarea pereților și tavanelor ar fi bine să facem ceva și pentru podele. Pentru podele cu gust putem alege dintr-o varietate de covoare cu design deosebit, durabile, practice toate aflate la o comandă distanță pe davopro.ro. Covoarele nu trebuie să fie neapărat scumpe, create de designeri de renume și din materiale cu nume imposibil de pronunțat pentru a ne completa perfect decorul. Covoarele trebuie să fie colorate, de dimensiuni potrivite, alese cu grijă dintr-o ofertă variată și la prețuri rezonabile.

Folii autocolante

Dacă am ales decorațiunile pentru tavane, pereți și podele atunci ar fi bine să ne ocupăm și de mobilă. Cei mai mulți dintre noi dețin deja câteva piese de mobilier. Chiar dacă nu mai e nouă, în general, mobila nu se aruncă ci se folosește în continuare. Pentru a o transforma puțin din punct de vedere estetic, putem folosi niște folii autocolante cu diferite modele de imitație de lemn. Varietatea de modele este foarte mare așa că putem acoperi oricând defectele mobilei vechi cu niște folii de acest tip. Avem la dispoziție autocolante imitație pal, pin, mahon, nuc, cireș și multe, multe alte variante interesante pe care le putem găsi pe Davo Pro.

Accesorii pentru băi moderne

Baia noastră merită tot ce e mai bun în materie de accesorii și decorațiuni pentru că aici ne petrecem orele de relaxare și refacere mentală și fizică. Avem nevoie de un spațiu în culori calde, cu accesorii potrivite ca formă și culoare, ca design și utilitate practică. De la covorașele de pe podea până la perdeaua de duș, totul trebuie să fie îmbietor și cald, plăcut și cu gust. O astfel de baie te poate face să-ți revii chiar și după cele mai grele zile.

Davo Pro este magazinul online de bricolaj și decorațiuni interioare pe care îl putem accesa oricând și oriunde de pe tableta, smartphone, laptop sau desktop. Orice comandă te va ajuta să ai o casă mai frumoasă, mai intimă și mai cu gust. E bine să ai la îndemână specialiști în domeniu pentru zilele în care vrei să devii creativ!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns