Inspirație pentru nuntă


Millybridal Wedding Dresses

Deși sezonul nunților a trecut, sunt convinsă că printre voi se află fete care vor avea nunta în anul 2018.

Așa cum știm, atracția principală a petrecerii este rochia de mireasă. Toți invitații vor fi cu ochii pe mireasă toată noaptea, așa că apariția trebuie să fie una de neuitat.

Am folosit ca sursă de inspirație siteul  Millybridal UK

Rochiile de mireasă cu dantelă – Lace Wedding Dresses UK – vor rămâne mereu în tendințe. Rochia mamei avea dantelă (acum 25 de ani), rochia mea a avut dantelă. Este un detaliu elegant, care ne încântă privirile.

  • O rochie tip A, cu o mică trenă, fără umeri, dar cu mâneci din dantelă, dar și pe toată lungimea rochiei poate fi o alegere excelentă. Mi se pare ușor de purtat (faptul că nu are crinolină este un mare plus pentru mine) și cu siguranță invitații tăi vor fi impresionați de această rochie elegantă.

  • O altă rochie care mi-a atras privirea este cea de mai jos. Este, de asemenea, tip A, de aceastp dată are dantelă de la decolteu până la gât, pe mâneci, dar și pe lungimea rochiei. În talie are o panglică pentru a o scoate în evidență. Dacă vrei să ieși din tipare, poți alege o culoare mai aprinsă. Dacă în partea din față, rochia este acoperită până în gât, spatele este gol, dar rămâne decent.

Pentru că suntem diferite și măsurile noastre variază. Dacă ai câteva kilograme în plus, am ales pentru tine niște modele – plus size wedding dresses uk – care mie îmi plac foarte mult.

  • O rochie  stil prințesă cu volănașe va ascunde cele câteva kilograme în plus. Talia este delimitată, iar în spate se închide cu fermoar.

  • O altă rochie de mireasă care îmi place este tot tip prințesă, dar este potrivită celor care nu vor să lase prea mult la vedere. Prin urmare, rochița este acoperită cu dantelă până la baza gâtului, dar și mănecile. Spatele este și el acoperit cu dantelă. Este o rochie amplă, din tul, care te va face să te simți o prințesă desprinsă din povești.

Tu cum îți imaginezi rochia de vis?

XOXO 😀

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *