Slabire sanatoasa cu Pegas

Avea numai 20 de ani. Era o fata cu trasaturi frumoase:par lung, ondulat si des, ochi mari, verzi, fata alba, fara vreun semn, buzele pline si rosii naturale. Lucrul care o supara cel mai mult erau kilogramele in plus pe care nu le putea da jos.

-Poftiti in locul meu, ii  spuse cineva in autobuz! In cate luni sunteti insarcinata?

S-a intors acasa aproape plangand. Si-a comandat prafuri de slabit de pe internet si a ajuns la spital. A mancat doua frunze de salata si a inceput sa ameteasca fiindca muncea mult. A incercat sa fuga prin parc si auzea hohote de ras in urma ei. Era stangace in miscari. Si tot privind lumea din jur, a avut o revelatie:

-Biciclete, biciclete! Bicicletele ajuta la slabit.

Si-a stabilit un program riguros de pedalat. Cand simtea senzatia de foame la ore nepotrivite (intre mese) scotea bicicleta de la Pegas (avea nevoie de un produs solid care sa-i suporte greutatea) si pedala in disperare pana simtea ca slabeste. Se intorcea epuizata acasa, facea un dus si adormea.

In loc sa se simta slabita sau ametita ca atunci cand luase prafuri sau mancase doua frunze de salata se simtea mai puternica. Peste o saptamana de program incapea in fustele cumparate anul trecut.

Abia dupa ce a slabit 7 likograme si o dureau picioarele de la pedalat a inceput sa se intereseze de biciclete electrice nu pentru ca ar fi renuntat la cura, ci ca o alternativa cand o dureau ingrozitor picioarele.

Acum ea recomanda tuturor cura cu bicicleta Pegas pentru slabire armonioasa, iar cand merge cu autobuzul toti ii admira silueta, nimeni nu o mai confunda cu o femeie insarcinata.

Ciclismul amator este cea mai eficienta metoda de slabit si o modalitate de a-ti petrece cat mai placut timpul liber. In calatoriile prin oras poti identifica locuri importante, edificii, ti se intiparesc in minte chipuri si imagini fascinante.

Prin toate facilitatile oferite cumparatorilor, Pegas incurajeaza oamenii sa adopte un stil de viata sanatos. Nimic nu este prea scump cand ne dorim sa aratam bine si sa fim sanatosi, dar distribuitorii celor mai frumoase si bune biciclete din tara inteleg ca nu sunt bani suficienti si accepta si plata in rate.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns