Avantajele lampilor UV/LED

Lampa UV este foarte importanta in realizarea unei manichiuri impecabile.

La aplicarea ojei semipermanente sau permanente ai nevoie de o lampa cu ultraviolete. Rolul lampilor uv este de a ajuta la fixarea stratului de oja pe unghia naturala si de a asigura consistenta dorita pentru substanta aplicata.

Uscarea rapida si fixarea mult mai puternica a stratului aplicat sunt garantate atunci cand se utilizeaza o lampa uv profesionala, lampile au preturi destul de bune in online, se gasesc in diverse variante, pot avea LED-uri sau neoane, diverse tipuri de becuri. Cele mai populare tipuri de lampi cu uv sunt cele cu LED si cele simple.
Avantajele lampilor uv LED

Lampile UV cu LED usuca mai rapid, asa ca poti sa iti faci manichiura si in graba cu rezultate optime, timpii de uscare a gelurilor sunt redusi la jumatate fata timpii necesari in cazul celor obisnuite, lampa cu LED nu usuca cu ajutorul caldurii prea mari, asa cum face cea clasica.

Durata de viata a LED-urilor e foarte mare, pana la 30.000 de ore de functionare continua, lampile uv simple se pot deteriora rapid si nu rezista atat de mult. Lampile cu LED usuca anumite tipuri de gel asa ca la alegerea gelului pentru unghii sau a ojei trebuie neaparat sa vedeti ce spune producatorul despre procesul de uscare.

Multe modele de lampi UV LED, preferatele doamnelor care vor manichiura de calitate in confortul locuintei au si timer, dimensiunile variaza in functie de nevoile fiecarei cliente, daca vreti ceva mai deosebit puteti comanda si lampi cu ambele tipuri de sisteme de uscare integrate in acelasi dispozitiv mobil. Consumul de energie este redus la lampile UV cu LED, alimentarea se realizeaza simplu cu ajutorul unui alimentator special conectat la o priza normala.
Lampile UV de la Kit Unghii sunt rezistente si mai ieftine

Kit Unghii are in stocurile actuale o multime de tipuri de lampa uv profesionala de la producatori renumiti la nivel international, produse originale, noi, livrate mereu in ambalaj original.

Cu transport gratuit pentru comenzi peste 200 de ron si cadouri surpriza la fiecare comanda, Kit Unghii pune la dispozitia clientilor interesanti lampi uv de calitate superiora, cu un consum redus de energie, pentru uscarea gelului uv si ojei semipermanente, fara caldura, ideale pentru manichiura si pedichiura. Dupa 60-120 de secunde lampile se opresc automat, durata de viata este de pana la 50.000 de ore, lampile se transport usor, au design compact si sunt eficiente.

Acolo unde exista suportul este detasabil pentru o mai usoara utilizare a lampilor, interiorul anumitor modele e captusit cu oglinda reflectorizanta, care ajuta la uscarea rapida a gelului. Articolele comandate de la Kit Unghii au certificat de garantie, sunt verificate inainte de livrare si pot fi folosite fara probleme vreme indelungata, au discount de pana la 50% in aceasta perioada si ajung la destinatari prin posta sau curierat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *